Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΝΝΕΑΔΕΣ..  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ 9 ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ – ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ 40 ΣΑΡΑΝΤΑ 9 ΕΝΝΕΑΔΕΣ.

ΟΥΤΕ 7 ΟΥΤΕ ΕΦΤΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΕΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 40 ΣΑΡΑΝΤΑ, ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 360 ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, 360 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΙΡΑ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 3 ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 40 ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΟΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ) Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΙΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ 27 = 2 + 7 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. 12 ΜΗΝΕΣ * 3 ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ) = 36 ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ).
Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΕΧΕΙ 36 ΜΟΙΡΕΣ, ΗΜΕΡΕΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 36 ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟΝ 13ο, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΜΕ 36 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 4 ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ), ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ.

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ:

12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 13ο ΜΗΝΑ
13ος ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ
36 ΕΝΝΕΑΔΕΣ (ΒΔΟΜΑΔΕΣ) + 4 ΕΝΝΕΑΔΕΣ
12 * 27 ΗΜΕΡΕΣ = 324 = 3 + 2 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ
ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΤΟΝ 13 = 1 * 36 = 36 ΗΜΕΡΕΣ = 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ
ΣΥΝΟΛΟ ΜΗΝΩΝ : 13
ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΝΕΑΔΩΝ (ΒΔΟΜΑΔΩΝ) : 40
ΣΥΝΟΛΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΤΟΥΣ : 324 + 36= 360

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ (ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ), ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ, ΟΤΙ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΣ. ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΕΡΑΤΑ!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 12 ΙΕΡΟ ΜΗΝΑ, ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 27 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΟΙΡΕΣ.

ΤΩΡΑ ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΝΑ ΚΑΡΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, Η ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 7 ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ, ΜΟΙΡΕΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΗ. ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΕΠΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ
ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΕΠΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ

https://www.e-synews.gr/wp/category/aitheriki-grafi/

ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ