Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΘΕΣΕΙΣ  ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ; ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ ΕΣΗΕΑ: Εποπτικό όργανο δεοντολογίας

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΛΕΓΧΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ;

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Η.Ε.Α ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ https://www.esiea.gr/arxes-deontologias/   ΠΛΟΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ,  ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΡΘΩΣ, ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  ΠΩΣ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ-ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ:

—ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.  ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΕΙΔΗΣΗ, ΤΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΑΜΕΣΑ  ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,  ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠ. ΑΡ. 67650/2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ – ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ) ;  ΠΟΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. (ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ)  ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΩΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ;

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ; ΔΙΟΤΙ 400 ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ  ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΗ.

— ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΥΣΣΩΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΣΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΗ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗ.

—ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ-ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ . ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ  ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 107376/2017 ;;;; —ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS  ΦΕΚ 315/Α  ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΟ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2007 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ …ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ;;;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ;;; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΞΕΦΤΥΛΙΖΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΚΤΩ ΧΡΥΣΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΚΑΣΤΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ 678 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ  ΑΡΚΕΤΑ ΜΜΕ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΙΣ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ  ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ  ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ;; ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Η’ ΩΧ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΝΕ…  ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ;;;; ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ;; ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ;;; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ  ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ,ΣΕ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ  ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ;;;; Η’ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ;;ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ  ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ  ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  Ε.ΣΥ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ»

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ

ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΙΜΟΥΣ

ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ