Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

http://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/sto-19-5-i-anergia-ton-maio-sumfwna-me-tin-elstat/3542751

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ  ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ, ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΞΕΝΟΥ ΦΘΗΝΟΥ “ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ” ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗΣ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ, ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ, Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΡΟΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ, Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΨΥΧΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ 20-30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΕΥΡΟΣ ΤΩΝ 25-30 ΕΤΩΝ.

 Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΤΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΙΤΕ ΛΥΚΕΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΊΝΑΙ  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.

ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΚΑΙ  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ.

ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!

ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ … «ΧΡΕΟΣ»;

ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ;

ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ  ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ  ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ;

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ, ΑΛΛΑ «ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ» ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ –ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 30%  ΑΝΕΝΕΡΓΟ.

 ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.

 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΝΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΩΚΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

             ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ  ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΑΛΛΑ ΜΙΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ.

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ – Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΠΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ!!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ» ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ  ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΥΦΥΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΑΛΑ  ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…

 ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ -ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ- ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

ΈΤΣΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΘΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.

ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΙΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ  ΚΤΛ.

ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ  «ΒΑΡΟΣ» ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

Η ΒΑΣΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ  ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ.

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ.

ΟΙ  300 ( ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ) ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ» ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ,

 ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ….  ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

esykentrtypos@gmail.com

 

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ