Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΜΕΡΟΣ 12-Β05 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟ CΝN GREECE

CNN-GREECE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ CNN-GREECE.

CNN ΑΚΟΥΣ;;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΓΚΥΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ.

CNN ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ. ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΛΑΒΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ»

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ.

ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ; ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ; ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ;

ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΝΑ ΘΟΛΩΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΗΤΑΝ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ. ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΗ; ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ; ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ; ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ; ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΑ Ε; ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ «ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΥΠΗΡΧΕ COMPUTER»- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – «ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΛΕΥΚΗΣ ΚΟΛΛΑ Α4».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΛΛΕΣ Α4 ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΤΑΙ; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΟΙΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΚΕΤΑ Α4 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!. ΚΟΛΛΕΣ Α4!!

 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΤΟΥ CNN-GREECE ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΧΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ 200 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΤΙΦΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ; ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ. ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ CNN-GREECE. ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΙΚΟ ΜΟΥ.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ  Η ΦΟΥΣΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΒΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΦΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. «ΑΝΤΙΦΑ» ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΠΟΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ;

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ aitherikigrafi.gr

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ  ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ SITES ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ!

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ. …

https://www.youtube.com/watch?v=9ioQElxtE94

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ