Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΜΕΡΟΣ 10-Β03 . ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕ- ΜΠΕ (ΑΡΕ/ΒΕ) www.amna.gr

ΑΠΕ-ΜΠΕ/APE-BE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ/APE-BE. ΑΠΕ-ΜΠΕ/APE-BE ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΝΑ ΣΩΡΟ BLOGS ΚΑΙ SITES!

ΓΡΑΦΕΙΣ: « ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ»…ΜΑΛΙΣΤΑ!

ΚΑΙ ΣΤΗΝ 2Η  ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΛΕΣ» «ΩΣΤΟΣΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΩΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ 8 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ

.ΑΠΕ-ΜΠΕ/APE-BE; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ Ο ΝΙΚΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΤΟ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ;

 ΑΦΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΖΩΑ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

ΚΑΙ ΣΤΗΝ  4Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ: « ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

.ΑΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ!  ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΤΕ.

ΟΤΑΝ ΛΕΣ «ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»… ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ;

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΚΟΥ ΖΩΟ, ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΙΚΟ!

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΙΝ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΣΚΑΣ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ:

ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΜΝΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΑ. ΗΤΑΝ Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ».ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΤΙ ΥΜΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ; ΥΜΝΟΣ ΑΟΡΙΣΤΑ; ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.

ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=0JS5AwOiGpQ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ