Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΦΤΙΑΧΤΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΣ ΣΑΡΚΙΟ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ. 

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Ο ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΑΥΤΟΙ (ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ) ΤΟν ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. 
Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ. 
ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ
ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΥΔΗ.

ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (συμβολΑ) ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ “ΑΝΩΘΕΝ”. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ. ΟΛΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟΙ ΠΙΑ?

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ, ΩΣ ΧΩΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ? 
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΚΕΙΝΑ? 
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ? 
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΑΝΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ?

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ? 
ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΣΕ ΕΝΑΝ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΟ” ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟ!

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΑ ΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ. ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΙΣ 5 (ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ). ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ 12 ΣΩΜΑΤΑ ΣΟΥ…

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ…

-ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ (ΜΕ ΤΗν ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΥ) ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙσΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ… ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ…

-ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ.

ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ “ΘΕΟΥ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ…

ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ “ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΩΣΗΣ”.

ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ “ΣΤΑΥΡΟ” ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΠΟΣΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΑΚΟΜΗ? 
ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ?

ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (ΟΙ ΑΝΟΕΣ) ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ” ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ “ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ”. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ?

ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ? ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ? ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΕΩΣΗΣ?

ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ?

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΝΟΥΣ!

ΕΛΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΜΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.

ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ…

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

 ΛΕΥΚΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

ΠΗΓΗ: https://e-sykissamou.blogspot.com/2018/10/blog-post_8.html

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ