Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

«ΔΑΝΤΕΛΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ, ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ…. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΩΣ ΚΑΛΟ ΚΙ «ΥΠΑΚΟΥΟ» ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ «ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ»….
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΑΛ…..ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!
ΚΑΛΑ….ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ….ΘΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ «ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ..
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ Χ.Α, ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ «ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ»…ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ….
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝουΔ..ΙΤΣΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ….ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ, ΠΩΣ : «ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ……………»

ΈΛΛΗΝΕΣ!!!
ΤΡΥΠΙΕΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΣΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.

ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ….
ΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»….Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ…….

ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ

3-7-2018

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ