Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η CIA ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ Νο4 ΣΤΗΝ GOLDEN AXIS WORLD POLICE. ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ GOLDEN AXIS.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

https://www.youtube.com/watch?v=xiN8P4fEtHU

Πηγή

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ