Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Η ΚΟΥΒΑ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1966 ΚΑΙ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 4% ΤΟ ΧΡΟΝΟ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. USD $$ ΚΑΙ 20.000 ΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΦΕΚ 315/27-12-1945) ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ Ο RAUL CASTRO ΓΙΑΤΙ ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ…
Η ΚΟΥΒΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΧΑΧΑ…!!! ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ…!!!) ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ” Η.Π.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ…
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕΕΕ… ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. FEDERAL RESERVE ΧΑ ΧΑ…!!!
ΞΥΠΝΑΑΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ.Κ.ΕΕΕ…!!!
ΑΠΛΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕΕΕΕ…!!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ