Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ

ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (22 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ??? ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ?? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ASIAN DEVELOPMENT BANK (PHILIPPINE HEADQUARTERS) ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ 125-21 EXEI 66 ΟΚΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ??? ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 104 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο KING ANTHONY SANTIAGO MARTIN ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. 112 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ TREASURY CERTIFICATE ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ -THE UNITED NATION (ΚΑΙ ΟΧΙ NATIONS) ORGANIZATION- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑ???
ΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ…

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ