Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. GEORGE W. BUSH, O TREASURY SECRETARY HENRY M. PAULSON ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ALEJANDRO DANIEL WOLFF EINAI ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟ 2007…
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΤΗ FEDERAL RESERVE ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ 500 ΔΕΚΑΕΦΤΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΝΑ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1966 ΜΕ 4% ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΑΠΟ ΤΟ 1944.
Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΣΚΩΤΑ MERRILL LYNCH ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ BANK OF AMERICA ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΕΠΩΛΗΘΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕ $50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Η LEHMAN BROTHERS.
Η AMERICAN EXPRESS ΚΑΙ Η CITIBANK ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ GOLDMAN SACHS (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ “IT SUCKS”) Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1869 ΑΠΟ 2 ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΟΥΕΛ ΖΑΚΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.
Η ΓΝΩΣΤΗ JP MORGAN ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΔΗΜ. ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ Ε.Π.Α.Μ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΖΩΗΣ (ΑΡΧΗ-ΔΙΟΣ) ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ 164-9 ΚΑΙ 164-10
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ-WORLD BANK GROUP ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ-INTERNATIONAL MONETARY FUNDS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΙΤΕ, ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ…!!!

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ