Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟ 2007.
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΥΨΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ $$$ 2,3 ΤΡΙΣ…!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ…!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ 2007…!!! ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ…!!!

 

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ