Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ
ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ 2007

ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ
ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ 2007…!!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΜΕ E-MAIL ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ, ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΫ, ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΑΪΔΑ ΠΑΝΤΟΥ…!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ. ΑΝΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ…!!!
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ROBERT HILL Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣTON O.H.E. (Ο ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΩ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ “LONDON SCHOOL OF ECONOMICS” ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ EΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙZOYME.
TO “LONDON SCHOOL OF ECONOMICS” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ “HARVARD UNIVERSITY” ΣΤΗ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS (ΦΕΚ315/27-12-1945) ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντέγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ