Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

      ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΓΙΑ   ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΚΑΙ   ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

…..ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΠΛΑΝΗΣ……..
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1959 ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ……..

ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ;;;; ………

ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΗΡΘΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ 6ο ΜΕ 7ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …….ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ …..
ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ……ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ………
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ…….
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ……..

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ …..
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ……..

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ……

ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1959 (ΕΙΚΟΝΑ 1 ) ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ………..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ…….
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑ……

ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η’ ΟΧΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΩΣ  ΚΡΑΤΟΣ  ΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ ………..

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ….
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΕΙΚΟΝΑ 2 ) ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ…..
ΑΡΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΤΟΝ 6ο ΜΕ 7ο ΑΙΩΝΑ …….
ΑΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ……..

ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ  ΤΙΘΕΤΑΙ  ΘΕΜΑ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ……..

ΟΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ  ΑΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ  ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΑ…..ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ…..

ΑΡΑ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ  ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΥΡΙΑΝΩΝ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ……
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΕ  ΔΙΕΘΝΗ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΚΑΙ  ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ  ΜΑΣ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ….
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ …….

ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ……..
ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ  ΚΑΙ  ΩΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΟΣΟΙ  ΖΟΥΝ  ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ  ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ  ΑΥΤΑ ….
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ……

ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ……

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ …..ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ…….

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…..Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!

 

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ