Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η “ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ…ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ…ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ” ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ….ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΝΗΤΟΣ….ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΟΥΝ…..ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ….ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ , ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ….ΕΤΣΙ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ….ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ…ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΥΣ , ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ, ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ… ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ…. Η ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….ΕΙΔΙΚΑ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  ΜΕ ΤΟ “ΞΕΜΩΡΑΜΑ”……ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΕΣ….  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ…..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ….ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ Η ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ…….ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΣΠΛΑΧΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΛΕΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…..ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ….ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ…….ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΤΙΑΝΕΙ…… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ, ΣΤΙΣ 17.1,2011 ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…….  ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ…. https://www.youtube.com/watch?v=ZdR0j7RWBgA&t=51s ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ, ΣΤΟΝ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…  ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ? ΕΝΟΣ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ  ΕΠΟΧΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ….ΕΝΟΣ  ΚΚΕ, ΧΑΦΙΕΔΩΝ,  ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…..ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΜΙΚΗ……Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΜΙΚΗΣ…. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ……ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ….ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ….
ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ….ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΙΚΗ….ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ……

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

https://www.youtube.com/watch?v=sGlA8P_Di0o&t=2s

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντέγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ