Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΤΟ  MEGA  ΣΕ  ΚΡΙΣΗ  «ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ»

ΜΕΓΑ ΛΟΥΚΕΤΟ

ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑ» ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

ΤΟ MEGA ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΑΓΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ…ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ;;

 “Κάναμε κι εμείς λάθη. Τα παραδεχόμαστε. Μακάρι να λειτουργήσει ξανά το MEGA και να είστε βέβαιοι ότι θα είναι κάτι καινούριο. Το όνειρο πολλών συναδέλφων είναι να γίνει ένα μικρό BBC στην Ελλάδα. Νομίζω ότι τα στελέχη και οι δημοσιογράφοι του MEGA μπορούμε να το κάνουμε

“ Ακόμα κι αν έχουμε κάνει λάθη, νομίζω ότι η τιμωρία δεν είναι αυτή η οποία δείχνει να μας επιβάλλεται τώρα, δηλαδή να πέσει ‘μαύρο’ στο κανάλι και να χάσουμε όλοι τη δουλειά μας».

ΚΥΡΙΟΙ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ‘ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ’ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ» ΣΑΣ. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ. Η ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΛΟΓΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ, ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ, ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ.

Ο  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΘΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ   ΣΤΟΝ  ΚΑΘΕΝΑ  ΑΠΟ ΕΜΑΣ  ΤΗΝ  ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΝ   ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ  ΝΟΜΟ  ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ  ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ  ΤΙΣ  ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΑ    15/1/2018