Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΕΛΕΗΣΤΕ  ……..  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ   ?

ΟΡΓΑΝΩΣΗ   ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ  ΑΠΟ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ …ΕΛΕΗΣΤΕ…..

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΘΕΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,  ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΤΙΣ  ΑΛΛΕΣ  ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ   ΤΗΣ   ΖΩΗΣ  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ  ΜΕ   ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ  ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ.   ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΚΑΘΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ  ΑΟΡΑΤΗ  ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ  ΦΥΛΑΚΗ.   ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ   ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ??   ΣΤΗΝ …ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ….. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ !!

Xara Kappa 15/1/2018

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ