Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΤΙ ΕΙΝΑΙ “ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ” ΤΕΛΙΚΑ ?

ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΒΡΙΘΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,  ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ  ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ-ΕΡΓΑΛΕΙΟ  ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…….

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ:

Με την έννοια πολιτικό κόμμα μπορούμε να ορίσουμε κάθε συλλογικότητα η οποία σε μια αντιπροσωπευόμενη δημοκρατία οργανώνει τους πολίτες και επιδιώκει να συμμετάσχει στην εκλογή αντιπροσώπων στο κοινοβούλιο προτείνοντας ένα συγκροτημένο πλαίσιο προτάσεων ή εκφράζοντας ιδεολογικές προτιμήσεις με αναφορά στο γενικό καλό.

Γενικά

Με βάση τον πολιτικό χαρακτήρα των προγραμμάτων τους τα πολιτικά κόμματα διακρίνονται σε συντηρητικά, φιλελεύθερα, προοδευτικά, ριζοσπαστικά, σοσιαλιστικά, κομμουνιστικά, ή επί συγκεκριμένου χώρου π.χ. εργατικά, θρησκευτικά, οικολόγων κ.λπ. Επίσης ως προς την υφιστάμενη Κυβέρνηση διακρίνονται σε φιλοκυβερνητικά ή συμπολιτευόμενα και σε αντιπολιτευόμενα.

Παλιότερα, και ειδικά στην Ελλάδα του 19ου αιώνα, υπήρξαν και κόμματα που αυτοονομάζονταν “Γαλλικό”, “Ρώσικο” και “Αγγλικό” διότι τα συμφέροντα των εγχώριων κοινωνικών ομάδων που αντιπροσώπευαν, συνδέονταν με τα συμφέροντα της αντίστοιχης χώρας.

Πιο ακριβής ορισμός της έννοιας του κόμματος δεν μπορεί να υπάρξει, μιας και αρκετοί κοινωνιολόγοι, συνταγματολόγοι και άλλοι πολιτικοί ερευνητές που εξετάζουν το θέμα από διαφορετικές απόψεις αδυνατούν να δώσουν έναν κοινό ορισμό για όλες τις μορφές ύπαρξης ενός πολιτικού κόμματος.

———————————————————————————————————————————

ΜΑΛΙΣΤΑ…………..
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΗ  ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ   << ΑΡΧΗ  ΣΟΦΙΑΣ  Η  ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ  ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ >>  ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ……

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ:A)  που παρευρίσκεται και ενεργεί (με σχετική εξουσιοδότηση) για λογαριασμό κάποιου άλλου.

  1. B) (οικονομία) που έχει την αντιπροσώπευση μιας φίρμας, εταιρείας ή επιχείρησης σε κάποιο μέρος

Γ) που είναι το χαρακτηριστικό είδος από μια ομάδα ομοειδών

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ Η’ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ …….

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ???
ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ???
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ???

ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ …….. ΟΜΩΣ  ΠΟΙΩΝ ??? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ?? ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ??? Η’ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ  ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ …….ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ  ΟΜΑΔΑΣ. ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΕΙ ???

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΦΙΛΟΙ Η’ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,  ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ……..
ΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…….

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΚΕΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ……

ΕΝΤΟΛΗ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ  ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ???

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ……

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ????

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ  ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ  ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΚΑΠΟΙΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ ….

ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΛΕΝΕ  ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΤΗΝ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ,  ΑΦΟΥ  ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ  ΤΟΥΣ…….
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ?

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ  ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ  ΑΝ  ΤΥΧΟΝ  ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,   ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ   ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ”  ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ   ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ),   ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ……..

Η ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ,  ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΔΙΩΞΗΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……

ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ  ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ  ΟΛΟΙ  ΓΙΑ ΤΟ  ΠΟΙΟΣ  ΘΑ ΒΓΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ????
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΥΝ  ΣΥΜΦΩΝΑ   ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ  ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ…..

ΘΕΣΗ, ΜΙΣΘΟ, ΕΞΤΡΑ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ OFFSHORE ΠΟΥ EINAI  METOXOI, ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ…… ΕΙΝΑΙ   ΜΙΑ   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ  ΣΕ  ΟΛΟ  ΤΟΝ   ΠΛΑΝΗΤΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΤΩΣ  ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ Η   ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΙΣ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ  ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ  ΖΟΥΜΕ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ  ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,  ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ    ΣΕ  ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ,   ΠΟΥ  ΕΝΤΕΧΝΑ  ΕΧΕΙ  ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ  ΜΕΣΑ   ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ  ΑΠΟ ΤΟ  ΣΥΝΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ   ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ  ΟΠΩΣ   ΔΟΓΜΑΤΑ,  ΚΟΜΜΑΤΑ,   ΜΜΕ,  ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,  ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,   ΚΛΠ. ΠΟΥ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ  ΠΑΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ  ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  Η’ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ  ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΠΩΣ  SIEMENS. ELDORADO GOLD, KOKA-KOLA  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ……. ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ…….

ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΧΩΡΩΝ  ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΘΕ  ΧΩΡΑΣ, ΟΝΤΑΣ   Η   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΟΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ  ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ  ΟΤΙ  ΜΕΣΩ  ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ   ΔΗΜΟΥΣ  ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΕΚΛΕΓΟΥΝ   ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΕΝΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ   ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ  ΣΕ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΜΗ  ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ   ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ  ΛΟΓΙΚΟ  ΔΕΝ  ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ  ΚΟΜΜΑΤΑ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ  ΔΙΑΙΡΕΣΗ….

ΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΣΚΕΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ  ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ  ΟΠΛΙΤΗΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ….

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ