Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

20-12-2017 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ.

ΑΥΡΙΟ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΟΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΘΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΤΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, Η ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΚΩΛΥΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ «ΕΡΓΟ» ΤΟΥΣ.

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!!
ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΙΚΟΣ!!!

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΨΥΧΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΝΕΚΡΕΣ, ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΆΣΒΕΣΤΗ ΦΛΌΓΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ, ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΣΟΥ…

 

ΚΙΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ