Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΠΩΣ ΤΑ  ΕΙΔΕΧΘΗ  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΕΠΙΠΤΩΣΗ.!!!!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

   Ο ΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΗΣ. Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΕΙΑΣΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ. ΗΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ «ΜΕΤΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ»ΕΙΝΑΙ  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ  Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ  ΣΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΤΗΣ  ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ  ΣΤΟ  ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΣ,  ΜΟΦΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ :
“Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ’ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.”
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ  ΤΗΣ  ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣΤΙΣ  ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΕΝΤΡΩΝΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ «ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» ΔΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙΑΠΟ  ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣΟΠΩΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ» ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑΟΠΩΣ ΑΥΤΟ  ΠΕΡΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».
ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΥ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ,15 Σεπτεμβρίου 2004:
«H συνηθέστερη πάντως μορφή πολιτικής ευθύνης είναι η άτυπη και διάχυτη πολιτική ευθύνηπου, ανεξάρτητα από την ρητή ή έμμεσηανάληψή της, ………………….. δημιουργεί την αίσθησηότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης μπορεί να έχει απλώς και μόνο ρητορικό και ηθικό χαρακτήρα. Αυτό όμως σε τελική ανάλυση δεν αληθεύει, γιατί η πολιτική ευθύνη, έστωσωρευτικά και συμψηφιστικά, οδηγεί πάντα σε εκλογικού χαρακτήρα επιπτώσεις».
Ο ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ  Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ» ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΤΑ  ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ) ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣΜΑΣ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕ,Σ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙΤΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.
ΠΟΛΥ  ΓΡΗΓΟΡΑ  ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ  ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ  ΑΛΛΟ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ  ΑΠΟ  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ