Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ… ΔΕΛΦΟΙ 16-8-2015

5. ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ… ΔΕΛΦΟΙ 16-8-2899 (2015). ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤAI.

4. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ. ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤAI.

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ). ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤAI, (ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΤAI). ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΕΝΑ ΝΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤAI Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΚΛΩΤΣIΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤAI ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ,

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ.

3. ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ.

2. ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ‘Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ‘Η ΧΑΖΑΡΟΙ ‘Η ΜΟΓΓΟΛΟΙ ‘Η ΚΙΝΕΖΟΙ ‘Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟ.

ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΘΕΟΙ, ΗΜΙΘΕΟΙ, ΗΡΩΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.

ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ: https://ellanionforum.com/archives/5384

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγ 2015

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 16/8/2899ARVE

https://www.e-synews.gr/wp/tag/ellania-axiaka-protokolla/

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά