Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Συνταγματική εκτροπή στην προκήρυξη Εθνικών Εκλογών της 21 Μαίου

Συνταγματική εκτροπή στην προκήρυξη Εθνικών Εκλογών της 21 Μαίου
Συνταγματική εκτροπή στην προκήρυξη Εθνικών Εκλογών της 21 Μαίου

Στις 28 Μαρτίου 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμως δήλωσε στο υπουργικό συμβούλιο ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου και ότι αν χρειαστεί δεύτερη εκλογική αναμέτρηση αυτή θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Η διάλυση της Βουλής των Ελλήνων τοποθετείται χρονικά στο διάστημα 22 με 28 Απριλίου με Προεδρικό Διάταγμα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα για τα χρονικά περιθώρια προσφυγής στις κάλπες.

Εδώ όμως προκύπτει ένα συγκλονιστικό θέμα. Υπάρχει πλήρης συνταγματική εκτροπή και παρανομία για την προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών στις 21 Μαΐου 2023.

Πώς θα μπορέσει η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να εκδώσει διάταγμα διάλυσης της Βουλής, προκειμένου να ξεκινήσει και επισήμως η προεκλογική περίοδος για τις Εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου;

Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέχθηκε κατά παράβαση των παραγράφων 3 και 4 του Άρθρου 32 του Συντάγματος της Ελλάδος, αφού σύμφωνα με τις οποίες ορίζεται ότι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο υποψήφιοι για την θέση αυτή, κάτι όμως που στην περίπτωση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου δεν έγινε.

Θυμίζουμε ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είχε προταθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ως η μοναδική υποψήφια για Προέδρος της Δημοκρατίας, χωρίς να υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι.

Το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός αποδεικνύεται από τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα του παρακάτω βίντεο, κατά την ειδική συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής των Ελλήνων της 22/01/2020.




ARVE

Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι και η σημερινή Ελληνική Βουλή δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα, όπως ορίζει η παράγραφος 5 του Άρθρου 32 του Συντάγματος της Ελλάδος.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα των παραγράφων 3, 4 και 5 του Άρθρου 32 του Συντάγματος το οποίο δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α, αρ.211 της 24 Δεκεμβρίου 2019. Από τις παραγράφους αυτές αποδεικνύεται ότι αφενός

κατά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο υποψήφιοι για την θέση αυτή, (παράγραφοι 3 και 4) και αφετέρου η Ελληνική Βουλή πρέπει να συγκροτείται οπωσδήποτε σε σώμα (παράγραφος 5).

Την συγκλονιστική αποκάλυψη του γεγονότος ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν έχει ποτέ συγκροτηθεί (συσταθεί) σε σώμα την έχει κάνει ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2019.

Αδιαμφισβήτητη απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι η επιβεβαίωση του ιδίου του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας κ. Γεωργίου Γραμμένου, ο οποίος στις 18 – 3 –2019, απάντησε σε σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί από έναν δημοτικό σύμβουλο Καβάλας, δηλώνοντας καθαρά, ότι η Ελληνική Βουλή δεν έχει συσταθεί σε σώμα και δεν υπάρχει το σχετικό ΦΕΚ που να επιβεβαιώνει για το αντίθετο.




ARVE

Είναι πάγια τακτική της κομματοκρατίας να καταπατεί και να κουρελιάζει το Σύνταγμα, όπως έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια της κυριαρχίας του ανθελληνικού καθεστώτος. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους της εξαθλίωσης που βιώνει ο Ελληνικός λαός.

Η κατάσταση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει, εάν συνεχιστούν τα πράγματα ως έχουν. Διότι, επί της ουσίας, όλα τα κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή λειτουργούν θεσμικά ως ένα ενιαίο σύνολο, δηλαδή ως ένα κόμμα, ασχέτως των θεατρικών λεκτικών διαξιφισμών τους εντός και εκτός του Κοινοβουλίου. Αυτό αποδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίον περνούν όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια (μνημόνια, φορολογικοί νόμοι, ΑΑΔΕ, κ.ά.).

Χαρακτηριστική περίπτωση επιβεβαίωσης της λειτουργίας των κομμάτων ως ένα ενιαίο σύνολο, αποτελεί και η πρόσφατη δήλωση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που προετοιμάζει το έδαφος για μία ακόμα συγκυβέρνηση, δύο ή τριών κομμάτων. Ο Ανδρουλάκης δήλωσε πως «Υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί», γεγονός που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι έχει σχεδιαστεί πίσω από την πλάτη του Ελληνικού Λαού, στις σκοτεινές στοές των πολιτικών παρασκηνίων, ενόψει των νέων Εθνικών προδοσιών – τύπου Πρέσπες, Αιγαίο, Θράκη κ.λπ.

Η αλλαγή αυτής της κατάστασης, όπως και η εξάλειψη της αθλιότητας που βιώνουμε ως λαός/έθνος, μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: με την διακυβέρνηση της χώρας από τον Πολιτικό Φορέα του ίδιου του Έθνους των Ελλήνων, την «Ελλήνων Συνέλευσις». Η διακυβέρνηση αυτή ορίζεται αυστηρά μέσα από τα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα των Αξιών, των Αρχών, και των Πολιτειακών νόμων.

Στις Προγραμματικές Δηλώσεις και την Ιδρυτική Διακήρυξη του Πολιτικού Φορέα του Έθνους διευκρινίζεται ότι το ίδιο το Έθνος, διά του συλλογικού σώματος των ενεργών πολιτών, θα είναι κάτοχος και νομέας όλων των εξουσιών, χωρίς καμία από αυτές να μπορεί να παραβιάσει έστω και ένα από τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα. Κάτι που σημαίνει πως, στην Ελλήνων Πολιτεία, θα καταστεί αδύνατη η παραγωγή οποιασδήποτε μορφής αδίκου. Και αυτό θα πρέπει να είναι για όλους μας το πρωτεύον κριτήριο επιλογής στις επερχόμενες εκλογές.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0U4cqTWAwZKL5nM5CDjOtSJzGSYdTHYcaVe42x_cuio4qYH1ty6sj-RobiTvjMUPgY2VLf7jrrLGY854ez5IUZarVCEKlnAyYpLscyhbBQB7mLTCqKCPXLIIyGO8DGlRDUFJ8m2JTxRjdYLxVJpEXWZGxYZN_pzwJPeOJobQKdgoqj-zlXkyYW_8j/s200/image.png

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esydthessalonikis@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ