Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

“ΘΥΣΙΕΣ” ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

"ΘΥΣΙΕΣ" ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
“ΘΥΣΙΕΣ” ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΙΟΣ ΜΑΣ
Όταν ένα κράτος ιδιωτικοποιεί την περιουσία του, δήθεν για τον υγιή ανταγωνισμό υπακούοντας στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης αλλά και πάντα αυτή η ιδιωτικοποίηση να αποβαίνει σκανδαλωδώς σε βάρος των πολιτών και κατόπιν να εκχωρεί τα ΕΘΝΙΚΑ περιουσιακά του στοιχεία σε ένα ξένο κράτος και να τούς επιδοτεί και από πάνω, τότε το κράτος μας έχει ήδη καταληφθεί και λειτουργεί μανιακά και εχθρικά απέναντι μας.
Τόσα χρόνια η κομματοκρατία λειτούργησε και λειτουργεί διχαστικά προς τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, θέλουν λένε να τούς δίνουμε συνεχώς ευκαιρίες για να μας νοικοκυρέψουν, για να βάλουν μια τάξη στην αταξία που οι ίδιοι επέφεραν, αυτοί που λέτε οι νοικοκυραίοι έδωσαν ιδιαίτερη φροντίδα να ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ τις δικές τους ζωές και τις ζωές των δικών τους παιδιών, τα δικά τους πορτοφόλια , αδιαφορώντας εγκληματικά για όλους εμάς, η δε αίσθηση της ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των πολιτών στο αποκορύφωμα της.
Διαχειρίστηκαν ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!!! και απέτυχαν, έτσι συνέβη και με τον ΟΣΕ που θεωρήθηκε η πιο προβληματική επιχείρηση της Ευρώπης! Δημιουργώντας άλλοθι για τα περαιτέρω, ύστερα μας μίλησαν για Εξυγίανση Αναδιάρθρωση Ανάπτυξη. ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
Διαχειρίζονται και διασκόρπισαν τεράστια ποσά, που θα ΑΣΦΑΛΙΖΕ τους επιβάτες τις αδικοχαμένες ψυχές νέων, ψυχές ανθρώπων, ακόμα και τώρα επικαλούνται το οικονομικό πρόβλημα ως και για την μη λειτουργία της τηλεδιοίκησης,( στα πεπραγμένα του ΟΣΕ έτους 2021 αυτοαποφάσισαν και μια αυξησούλα της τάξης των 1.100.000 ευρώ για τα μέλη της Διοίκησης).
Με πρωτοστατούντα τα διαχειρήσιμα ΜΜΕ επιρρίπτουν ως συνήθως, αλλού τις ευθύνες και πως μπορεί να γινόταν και αλλιώς όταν έχουν κατοχυρώσει στο Σύνταγμα (61)την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τους σε όποιο νόμο θέτουν την υπογραφή τους και ας είναι κατά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ! και των ΕΘΝΙΚΩΝ συμφερόντων! Χωρίς ίχνος αληθινής μεταμέλειας μας ζητούν περίλυποι μια συγνώμη περιφέρονται και ως τεθλιμμένοι συγγενείς και έτσι γίνεται επικοινωνιακά η πολιτική τους απόσβεση όλων των άδικων αποτελεσμάτων τους.
Οι καθημερινές θυσίες μας που πραγματοποιούνται συνεχώς και αδιαλείπτως σε όλα τα πεδία και επίπεδα της ζωής μας, δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη από τους κρατούντες και ευθαρσώς και με περίσσιο θράσος, οι παπαγαλίζοντες μας ζητούν νέες θυσίες ξανά και ξανά και ξανά χωρίς την παραμικρή επέμβαση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ μας, μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ με μια ΘΥΣΙΑ εκ μέρους σας ίσως να ήταν και ένα σημάδι ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Οι φωνές των ψυχών που χάθηκαν ακόμα βουίζουν στα αυτιά μας και ίσως από εκεί ψηλά να βλέπουν τώρα την ΑΛΗΘΕΙΑ και να μας ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ.
Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΙΟΣ ΜΑΣ!
ARVE

                             Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ