Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Έμποροι Επαγγελματίες  Βιοτέχνες Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με το Κράτος μας

 

ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ ΦΟΡΟΙ  ΕΣΟΔΑ ΕΣΟΔΑ ΕΣΟΔΑ

Με δύο νόμους και ουσιαστικά δύο τεράστια θέματα θα απασχολήσω την σημερινή στήλη της μαχητικής αδέσμευτης εφημερίδας ΄΄Η ΤΟΛΜΗ΄΄ , που αφορά τούς φόρους μας και τα έσοδα του  κράτους μας, νόμοι που τους προσπεράσαμε η που δεν δώσαμε καθόλου σημασία και όμως οι νόμοι αυτοί είναι απόρροια των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που όλοι μας διαβιώνουμε, που εξαρτάται η ζωή μας.

Η δυσβάσταχτη υπερφορολόγηση η μείωση της αγοραστικής δύναμης λόγω μείωσης μισθών καθώς και η απώλεια του αγροτικού εισοδήματος, της πρωτογενής παραγωγής, κ.τ.λ. έφεραν τους καταναλωτές και όλους μαζί σε δυσχερή οικονομική θέση και οι επιχειρήσεις μας να βάζουν λουκέτο η μια κοντά στην άλλη, περιουσίες δικές μας, περιουσίες συμπολιτών μας χάθηκαν και χάνονται καθημερινώς από νομοσχέδια που ενεχυροδάνεισαν την ζωή μας, νόμοι που μας έκαναν τον βίο αβίωτο, νόμοι που ψηφίστηκαν από τους πολιτικούς και κανένας δημοσιογράφος, οικονομολόγος, δικηγόρος, δεν τα ανέδειξε η δεν τόλμησε να αναδείξει  και είναι αυτοί που τους έχουμε εμπιστευτεί για πολλαπλή φορά.

Α.  Έχουμε αναρωτηθεί πού πηγαίνουν αυτοί οι φόροι μας; Σίγουρα θα μού πείτε στην εφορία και θα συμφωνήσω μαζί σας λόγω του ότι οι συνδιαλλαγές μας εκεί γίνονται, εκεί αποτυπώνονται  και εκεί  εκτελούνται όλοι οι φόροι μας,

Το 2016 με τον νόμο 4389 άλλαξε επωνυμία και ονομάζετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, καταργώντας την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ σίγουρα για κάποιον λόγο, για κάποια αιτία έγινε η αλλαγή του τίτλου, στα ίδια κτήρια στεγάζονται , το ίδιο προσωπικό είχαν και έχουν για την διεκπεραίωση – διευθέτηση των υποθέσεων μας.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικά μερικά άρθρα αυτού του νόμου και χωρίς να έχω διάθεση κουραστική θα δούμε ότι: Η ανεξάρτητη αυτή αρχή δεν έχει νομική προσωπικότητα! ναι δεν έχει καμμία  νομική υπόσταση!!! Τότε τι είναι; αυτό από μόνο του δηλώνει παρανομία!!! και όμως το νομοθέτησε η Βουλή μας η οποία συμπεριφέρεται μαφιόζικα και νομιμοποίησε την παρανομία εκχωρώντας τα Δημόσια έσοδα και όχι μόνο σε φαντάσματα-παρακράτος . Αυτή η Νομική Συνταγματική εκτροπή, ίσως να είναι και παγκόσμια νομική πρωτοτυπία, , γιατί απότι ξέρω και απότι γνωρίζω υπάρχουν τα: Φυσικά πρόσωπα και τα Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου δικαίου, πάντως για φαντάσματα δεν γνωρίζω!!! ας ρωτήσουμε και ας μας διευκολύνουν η να το διαψεύσουν οι λογιστές μας η οι δικηγόροι μας αν δεν είναι έτσι; Νόμος 4389/2016 (ΦΕΚ 94 / Α / 27-05-2016)

1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.

Και μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε στο πιό κάτω άρθρο 2 ότι: αυτοί πού νομοθέτησαν αυτό το έκτρωμα δεν μπορούν ούτε να εποπτεύσουν και ούτε να ελένξουν  αυτή την Αρχή!

  1. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές.΄

Να το ξαναδιαβάσουμε ξανά και ξανά ώς ότου το χωνέψουμε.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΝΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΉΣΑΝ; ΚΑΝΕΝΑΣ;ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ; μα ούτε τα καθύλην αρμόδια Θεσμικά Όργανα του κράτους μας; όπως ο υπουργός Οικονομικών να μη έχει δυνατότητα τού ελένχου των Δημοσίων Εσόδων μας; τότε ποιός;

Άρθρο 5. Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς 1. Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον Υπουργό Οικονομικών.

ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΉ Η ασυλία των Βουλευτών και των Υπουργών,  τώρα βλέπουμε την Διασφάλιση  όλου του παρακρατικού μηχανισμού  αποδίδοντας ΑΣΥΛΙΑ στον πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου!!!

ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Άρθρο 3 Λειτουργική ανεξαρτησία Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο από το νόμο και τη συνείδησή τους και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε διοικητική εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλον δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας!!! 

Τον λόγο έχουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι τα Τεχνικά Επιμελητήρια οι Δικηγόροι μας η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Ας δούμε και το Β. Θέμα

Τα τεράστια έσοδα του ΚΡΑΤΟΥΣ μας που όμοια δεν έχει καμμιά Ευρωπαϊκή χώρα!!

Γνωρίζεις κάποιον γνωστό σου να χρωστά και να ξεπουλά περιουσία του όταν τα έσοδα του έχουν την υπερκάλυψη και την δυνατότητα τής ολικής αποπληρωμής τού χρέους του; και αυτός να μη τα κάνει χρήση; Ναι γιατί αυτό συμβαίνει!!! και γιατί έτσι μας λέει ο νόμος κύρωσης του Προυπολογισμού  του κράτους μας ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2023

 

και ο Απολογισμός του!!! Νόμος 4992/2022 – ΦΕΚ 213/Α/17-11-2022

Σίγουρα μέσα από το κράτος μας κάποιοι μας εμπαίζουν.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΝ  ΤΟ  ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

 

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Μ.ΜΠΟΤΣΑΡΗ & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 34 ΛΑΜΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ.6907611942

ΕΜΑΙΛ: georgiostagoulis@gmail.com

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

ΠΗΓΗhttps://giorgostagkoulis.blogspot.com/2023/02/blog-post_65.html?fbclid=IwAR1ThrrNCNE28huRPxszDw9Wf2ZVdNX-pl_6p5QhMfiFlkXMz7HmJ2zKh4o

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ