Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Φράχτης αντί στρατού στα σύνορα του Έβρου

Φράχτης αντί στρατού στα σύνορα του Έβρου
Φράχτης αντί στρατού στα σύνορα του Έβρου

 Ενώ η φρούρηση των συνόρων είναι υπόθεση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα ασφάλειας, ευημερίας και προόδου της χώρας μας, ο υπουργός προστασίας του πολίτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει αναλάβει την ευθύνη της κατασκευής ενός ημιτελούς φράχτη με την φρούδα ελπίδα να φυλάσσει τα σύνορα του Έβρου με την Τουρκία από τους επήλυδες που εισέρχονται σωρηδόν από όλες τις τρύπες των αφύλακτων συνόρων μας!

Το συνολικό μήκος των συνόρων στον Έβρο στην πλευρά της Τουρκίας είναι 203 χιλιόμετρα. Όμως το μήκος του φράχτη που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση του Υπουργού να κατασκευάσει, φθάνει τα 140 χιλιόμετρα, δηλαδή το 69% του συνολικά απαιτούμενου μήκους, με αναφερόμενο προϋπολογισθέν συνολικό κόστος της κατασκευής τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

 Προς το παρόν όμως, η κυβέρνηση επαίρεται για την κατασκευή τμήματος του φράχτη μήκους μόλις 35 χιλιόμετρων, δηλαδή του 17% από το συνολικό μήκους του φράχτη που έχει αποφασιστεί, με το κοστολόγιο να φθάνει ήδη τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή για το 17% του μήκους του φράχτη ήδη σπαταλήθηκε το 25% των προϋπολογισθέντων χρημάτων. Με άλλα λόγια ο προϋπολογισμός του φράχτη του Έβρου, έχει ήδη εκτραπεί, μόλις άρχισαν να κατασκευάζονται τα πρώτα του μέτρα! Το γεγονός αυτό μας παραπέμπει στο σύνηθες αλισβερίσι και φαγοπότι, που παρατηρείται σε κάθε μεγάλο έργο σε αυτή την αλλογενοκρατούμενη χώρα, που την καταντήσανε ως η χώρα του μεγάλου πλιάτσικου και της μεγάλης μίζας!

 Μεταξύ των πολλών ερωτημάτων για την ανάγκη της ύπαρξης φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία, το πρώτο που γεννάτε είναι «από ποιους θα μας προφυλάξει ένας τέτοιος φράχτης»;

 Το να μας προφυλάξει από κάποια εισβολή Τούρκων αποκλείεται, αφού τον ρόλο αυτό των έχουν μόνο οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας και όχι ένας ευάλωτος φράχτης που μία οβίδα όλμου αρκεί να τον διαλύσει.

 Το σενάριο να μας προφυλάξει ο φράχτης από τους επήλυδες που τους σπρώχνει να εισβάλουν στην χώρα μας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  είναι εντελώς αστείο.

Μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία αρκεί για  διαπιστώνουμε ότι χωρίς την ύπαρξη των δυνάμεων ασφαλείας, κανένας φράχτης δεν μπορεί να συγκρατήσει τις χιλιάδες «παράτυπους (sic) μετανάστες» των δεκάδων διαφορετικών ρατσών, που σπρώχνονται να μπουν στην χώρα μας από την μεριά της Τουρκίας και οι οποίες προέρχονται από χώρες όπως, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Συρία, το Ιράκ, το Ιράν, το Μαρόκο, την Αιθιοπία, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, την Σομαλία, την Μαυριτανία κ.α, πολλές εκ των οποίων απέχουν ακόμη και 5.500 χιλιόμετρα μακριά!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDE9ZVwFVY8exh_YVN65CRII1jH-rmcOaFsysRac5n_Zd85zapnjT_ZwHOGF-XapHVgTLeWj0bBglLBo0E0sqDRRKTgpqj-ID8gORgqAItcAfguE9oWRl76WqN32PiXnunLrk-WltEQIz3f9DACQPi-2E6eiS5lZxqTcuPm5rbbq-xmbb0z9gofA/s960/2%20ΕΠΙΛΙΔΕΣ%20ΦΡΑΧΤΗΣ.jpg

Να σημειωθεί ότι ο ποταμός Έβρος δεν αποτελεί το φυσικό σύνορο μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας σε όλο του το μήκος, αφού η κοίτη του ποταμού συνεχώς μεταβάλλεται και έτσι υπάρχουν πολλά τμήματα του στα οποία και οι δύο όχθες του, ανήκουν στο εσωτερικό της Τουρκίας. Τα τμήματα αυτά μπορούν να χαρακτηριστούν με άνεση ως σημεία για τα οποία μπορούμε να πούμε «μπάστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται»!

 Κατά συνέπεια λοιπόν, εύλογα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι κανένας φράχτης δεν μπορεί να μας φυλάξει, από τους επήλυδες που τους κουβαλούν από τα πέρατα του κόσμου για να τους ωθήσουν στην χώρα μας, οι διακινητές του Ερντογάν και των Ανθελληνικών ΜΚΟ.

 Εντωμεταξύ ο υπουργός προστασίας του πολίτη, ούτε καν θεωρεί ότι τα σύνορα που πρέπει να υπερασπιστεί στον Έβρο είναι σύνορα της Ελλάδας,  αφού ο ίδιος διατυμπανίζει παντού ότι υπερασπίζετε «τα σύνορα της Ευρώπης και τις Αρχές και τις Αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού», απαξιώνοντας με αυτόν τον τρόπο, εντελώς την Εθνική Κυριαρχία της χώρας. Για ποια σύνορα της Ευρώπης μιλάει αφού αυτά στην πραγματικότητα βρίσκονται στον Βόσπορο…Επίσης για ποιες Αρχές και οι Αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού μας μιλάει. Μήπως εννοεί ως αξίες και αρχές την κλοπή των Ελλάνιων μνημείων που έχει κατακλέψει ο ανύπαρκτος «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» για να γεμίσει τα μουσεία του, στα οποία δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε άλλο που να έχει ενδιαφέρον;

 Μόλις πριν λίγες μέρες, ο υπουργός έστησε μία ακόμη θεατρική παράσταση με μία ομάδα 40 εκπροσώπων από όλες τις ευρωπαϊκές πρεσβείες στην Αθήνα, μαζί με αντιπροσωπεία της Frontex στον φράχτη του Έβρου, στην οποία οι αρμόδιοι της Ελληνικής Αστυνομίας τους αναπτύξαν όλο το επιχειρησιακό σχέδιο για την φύλαξη των συνόρων, παρουσιάζοντας σε ένα είδος παρέλασης, τα τεθωρακισμένα οχήματα, τα drones και τον τεχνολογικό εξοπλισμό των Ελλήνων συνοριοφυλάκων που περιπολούν στον Έβρο.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9I96HpVANyKC62ZaU6sgkLMRn_c42m5s40hPTBOwzTiiMNwVr0V-4sdy4HMK-o-kuw_1fmH6o6KKFmfK32z4LhYCoRaxL8BG5E0Y1kABAZtYf6kwhy5usNp8oLY9OB2n4gbi7r-eWahjvqRAkbhOLg4L08sYiXWQykq8eruKP-gVPBH7POjMzdw/s1168/3%20Θεωδορικάκος.jpg

Ο Υπουργός έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι η συνάντηση με τους πρέσβεις και όλη την κουστωδία «στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης στη φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας με την Τουρκία»!

 Κανένα είδος αλληλεγγύης, ούτε κανένας φράχτης δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της Ελλάδος με την Τουρκία. Μόνο η ένωση όλων των Ελλήνων αποτελεί τον απροσπέλαστο τοίχο που διασφαλίζει την πατρίδα μας έναντι οποιουδήποτε εχθρού την επιβουλεύεται.

 Η εστία αυτής της ένωσης όλων των ανθρώπων είναι στον Πολιτικό Φορέα του Έθνους μας την «Ελλήνων Συνέλευσις». Στον Φορέα που εκπαιδεύει και σφυρηλατεί τα ενεργά φυσικά πρόσωπα σε πολίτες – οπλίτες, οι οποίοι ενωμένοι με την ελεύθερη βούλησή τους, ασκούν το δικαίωμα του “Εκλέγειν” και “Εκλέγεσθε” συμμετέχοντας στην διακυβέρνηση του Κράτους, με σκοπό την εξυπηρέτηση του γενικού συμφέροντος και την άσκηση Εξουσίας. Η ένωση αυτών των πολιτών στην «Ελλήνων Συνέλευσις» αποτελεί τον πυρήνα επαναφοράς της πραγματικής Δημοκρατίας, η οποία βασίζεται στα Ελληνικά Αξιακά Πρωτόκολλα.

Πηγή

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ