Reading Time: 4 minutes

ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ “ΟΙ ΡΟΜΑ”

ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ "ΟΙ ΡΟΜΑ"
ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ “ΟΙ ΡΟΜΑ”
Μέσα σε όλα τα άλλα, ένα τεράστιο πρόβλημα και νομικό ζήτημα που μαστίζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνία είναι το θέμα των “ΡΟΜΑ” με την συνεχή αδιάλειπτη και αυξανόμενη παραβατικότητα τους.
Ιστορικά οι ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ Η ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ , ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΓΥΦΤΟΙ, θεωρούνταν Αλλοδαποί με Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας που εκδίδονταν από το Τμήμα Αλλοδαπών.
Το 1955 με νομοθετικό διάταγμα (Ν.Δ.3370/55) αποδόθηκε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! αποκτώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και κυριαρχία επί των κληρονομικών δικαιωμάτων, όπως αναφέρει ο Κώδικας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
Τεράστια κονδύλια με κοινωνικές παροχές άρχισαν να δίδονται τα τελευταία χρόνια επιδόματα κ.α. που επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό και μέσα από την εφαρμογή των Διεθνών κανόνων, δημιουργήθηκαν οι συνθήκες για μία επιπλέον εισροή λαθραίας μετανάστευσης από τίς γειτονικές χώρες τής Αλβανίας, Βουλγαρίας, Σκόπια, Τουρκία, για να αποκομίσουν και αυτοί τα οφέλη που μοιράζει αφειδώς το ΚΡΑΤΟΣ μας στις ευπαθείς ευάλωτες ομάδες, με την πραγματικότητα να δηλώνει τα τελείως αντίθετα, φθάσαμε στο σημείο να είμαστε εμείς που δεχόμαστε διακρίσεις όντως οι ευάλωτοι, οι απροστάτευτοι του δικού μας χώρου.
Η τοπική Αυτοδιοίκηση οργάνωσε συμμετέχει και κατασπαταλεί τα στεγαστικά προγράμματα που εγγυηθήκαμε όλοι εμείς δλδ το ΔΗΜΟΣΙΟ.
Η ένταξη και η ενσωμάτωση τους στον κοινωνικό ιστό είναι ιδιαίτερο λεπτό ζήτημα που η Πολιτεία ως και σήμερα δεν μπόρεσε η δεν θέλησε να βρει λύση, είτε για ψηφοθηρικούς λόγους είτε για πολιτικές σκοπιμότητες που δεν εξυπηρετούν το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ έχει αφήσει στις καλένδες την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ και την επίλυση του. Βέβαια οι Πολιτικοί στο σύνολο δηλώνουν ΑΡΩΓΟΙ της όλης αυτής προσπάθειας αρκεί να μη είναι δίπλα στα σπίτια τους, στην περιουσία τους, στα δικά τους παιδιά.
Είδαμε βίντεο όπου τσιγγάνος προέτρεπε τους ομόαιμους να πάρουν τα όπλα για να στραφούν ενάντια των ΕΛΛΗΝΩΝ, διαχωρίζοντας τούς εαυτούς τους ως ΕΛΛΗΝΕΣ , είδαμε ΡΟΜΑ να χτυπούν Αστυνομικούς, είδαμε να κρατούν όπλα και να πυροβολούν Αξιωματικό και Αστυνομικούς τα εντεταλμένα όργανα εφαρμογής των ΝΟΜΩΝ, είδαμε τσιγγάνους να καίνε χρήματα από εμάς προερχόμενα και τι δεν έχουμε δει και τι θα δούμε ακόμα αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα όπου τα δραστικά αυτά μέτρα δεν είναι τίποτα άλλο από την εφαρμογή της νομοθεσίας, με προτεραιότητα
στην ΥΓΕΙΑ στην ΠΑΙΔΕΙΑ και στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ .
Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην τάχιστη απόδοση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στις αρχές της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ προς όλους ώστε να ζήσουμε ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ – Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (3/1/2023) – ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV Ολες οι εκπομπές εδώ: https://www.facebook.com/%CE%99%CE%BB…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

 

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.

15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.

15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.

15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .

15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.