Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Καθηγητής δικαίου ΕΚΠΑ καίει τον Ντογιάκο! λέπω κινήσεις συγκάλυψης του σκανδάλου υποκλοπών #Ντογιακος #Ντογιακο_παραιτησου
Καθηγητής δικαίου ΕΚΠΑ καίει τον Ντογιάκο! λέπω κινήσεις συγκάλυψης του σκανδάλου υποκλοπών #Ντογιακος #Ντογιακο_παραιτησου

Καθηγητής δικαίου ΕΚΠΑ καίει τον Ντογιάκο! Βλέπω κινήσεις συγκάλυψης του σκανδάλου υποκλοπών #Ντογιακος #Ντογιακο_παραιτησου

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Σωτηρέλης στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη για τον εισαγγελέα Ντογιάκο

Αυστηρή κριτική άσκησε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Σωτηρέλλης τόσο για τις δηλώσεις του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου και την επίθεση που εξαπέλυσε σε μερίδα του τύπου, όσο και για την παρέμβαση που φαίνεται να έκανε στην ΑΔΑΕ κατά τη διάρκεια ελέγχου για την επίμαχη υπόθεση.

«Δεν δικαιούται ο κύριος Ντογιάκος από την στιγμή που δεν υπάρχουν αδικήματα να προβαίνει σε λογική προληπτικού ελέγχου τόσο στην περίπτωση του Τύπου όσο και στην περίπτωση της ΑΔΑΕ που δεν την αγγίζει ο νέος κυβερνητικός νόμος.

Ο κ. Σωτηρέλλης αφού διαπίστωσε πρόβλημα ενημέρωσης και πλουραλισμού στις ειδήσεις, τόνισε ότι ο κ. Ντογιάκος αν πρέπει κάπου να ασκήσει κριτική είναι στο ίδιο το ΕΣΡ καθώς στο σκάνδαλο των υποκλοπών για μεγάλο χρονικό διάστημα επιβλήθηκε από τα μέσα μεγάλης κυκλοφορίας «ο νόμος της σιωπής».

 




ARVE

 

Στον ίδιο αυστηρό τόνο συνέχισε ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου και για την ευρύτερη στάση της δικαιοσύνης στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, η οποία κατά τη γνώμη του δυστυχώς δεν φαίνεται να είναι αμερόληπτη, αντιθέτως εξέφρασε τη θέση ότι βλέπει κινήσεις συγκάλυψης και όχι αποκάλυψης του σκανδάλου.

Παράλληλα, παρατήρησε την ύπαρξη κρατικού και παρακρατικού κέντρου που συνεργάζονταν, ενώ αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο και στο διάτρητο πλαίσιο που όριζε την «εθνική ασφάλεια» η οποία φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για παρακολουθήσεις με πολιτικούς σκοπούς.

Τέλος, ο κ. Σωτηρέλλης διερωτήθηκε πώς θα πάμε σε εκλογές υπό την υπάρχουσα ζοφερή κατάσταση ενώ επανέλαβε πολλές φορές την ανάγκη η δικαιοσύνη να επιταχύνει τις διαδικασίες και να στραφεί στην ουσία της υπόθεσης.

Kontra Channel


Κάτι τρέχει με τη Δικαιοσύνη

UCC: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ “ΕΝΙΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ UCC” ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!

Πόσους νόμους μπορεί να αφομοιώσει μια κοινωνία;

Ανακοίνωση ΣΕΗ για Λιγνάδη Είμαστε ζώντες και παρόντες σε ένα έγκλημα

Σκανδαλώδης αποφυλάκιση Παπαντωνίου με βερεσέ του κορονοϊού-Έκθετη ηθικά η Δικαιοσύνη

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ