Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2
Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2 που έφερε στο φως η εφημερίδα «Documento», στην οποία συμπεριλαμβάνεται σειρά προσώπων, πολιτικών, επιχειρηματιών, στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου, δημοσιογράφων και όχι μόνο, που φέρεται ότι παρακολουθούνταν από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Η λίστα περιλαμβάνει συνολικώς 38 πρόσωπα και αν συνυπολογίσει κανείς και την πρώτη λίστα των «33», αποδεικνύεται περίτρανα πως από όταν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλαβε τη διακυβέρνηση του τόπου, τέθηκε σε ισχύ στο Μέγαρο Μαξίμου ένα παράκεντρο παρακολουθήσεων δεκάδων πολιτών.

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2
Στη λίστα περιλαμβάνονται και οι πλέον στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.
Ο πρώτος είναι το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη με άποψη και λόγο για το σύνολο της δραστηριότητας της κυβέρνησης.
Το αυτό ισχύει και για τον Άκη Σκέρτσο.

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2

Αίσθηση προκαλεί η συμπερίληψη στη λίστα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2
Αυτό σημαίνει πως και οι δύο επικεφαλής της Ελληνικής διπλωματίας βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από το Predator, εφόσον δημοσιεύματα θέλουν και τον Νίκο Δένδια να έχει πέσει θύμα του λογισμικού.
Παρακολουθούνταν ακόμη και ο αδελφός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Θωμάς, όπως και ο Γιάννης Ολύμπιος, που έχουν ιδρύσει την διαφημιστική εταιρία V&O.
Στη λίστα μάλιστα φιγουράρει και η σύζυγος του Θωμά Βαρβιτσιώτη, Ολίνκα, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Επιπλέον, θύμα φέρεται ότι έπεσε και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης.

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2
Αυτό που προκαλεί ιδιαιτέρως αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι αρκετά στελέχη της κυβέρνησης και ιδίως του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται πως είχαν πέσει θύματα του «αρπακτικού».

Ανάμεσά τους, η Ελίνα Κυπραίου, συνεργάτιδα του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και 18 χρόνια και κόρη της γραμματέως του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Σάκης Κυπραίου, ο Μιχάλης Μπεκίρης, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή, και η Μαίρη Ζαννή, ειδική σύμβουλος στη γενική γραμματεία πρωθυπουργού.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρακολουθούνταν η Αργυρώ Ξαγοράρη, συνεργάτιδα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Στενή σχέση με τη σύζυγο του πρωθυπουργού έχει και η προαναφερθείσα Ελίνα Κυπραίου.

Ακόμη παρακολουθούνταν ο Νίκος Σιγάλας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εργασίας, η Ειρήνη Εξάρχου, συνεργάτιδα του Γρηγόρη Δημητριάδη, και η Χάρις Κούτση, πρώην ειδική σύμβουλος για επιχειρήσεις και επενδυτές στη γενική γραμματεία του πρωθυπουργού.

Αίσθηση προκαλεί και το όνομα της νεαρής Ορσάκης Ρουσσέτου.

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2
Πρόκειται για μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Ν.Δ. και δεξί χέρι του Γιώργου Γεραπετρίτη που συμμετείχε καθημερινώς στον πρωινό καφέ του Μαξίμου.
Εκτός από το… μισό κυβερνητικό σχήμα, στο στόχαστρο του Predator βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι Σπύρος Σιδέρης (iediseis), Μαρία Σαράφογλου (ΑΝΤ1), Στέφανος Χίος («Μακελειό») και Πέτρος Κουσουλός («Μπαμ»).
Παρακολουθούνταν ακόμη η μάνατζερ πολιτικής κυβερνοασφάλειας για το facebook Αρτεμις Σίφορντ, ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης, ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, το στέλεχος του ομίλου της «Καθημερινής» Χρήστος Αγραφιώτης και ο Βαγγέλης Πιττερός, ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι, το οποίο αποτελεί γνωστό πολιτικό στέκι.
Στη λίστα φιγουράρει και ο Σπύρος Καρανικόλας, μέχρι πρότινος μέλος του ΠΑΣΟΚ, που στήριξε τον Ανδρέα Λοβέρδο στην κούρσα για τη διαδοχή της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Ακόμη, συμπεριλαμβάνονται στελέχη και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (!) και συγκεκριμένα ο Τάσος Παπαγεωργίου, υποδιοικητής της ΕΥΠ και υπεύθυνος Ασφαλείας της Υπηρεσίας, και η Αγγελική Ρούσσου, πρώην διευθύντρια του κλιμακίου της ΕΥΠ.

Φωτιές στην πολιτική σκηνή ανάβει η λίστα νούμερο 2

ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ  Fotis Pananakis

σ.σ. ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ. ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ?

ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ Ευστρατια Σουραβλα

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ
Δεν ξέρω αν το απόσπασμα από το Pronews που θα δημοσιεύσω κάτωθεν ισχύει η δεν ισχύει . Αν είναι αληθινό ή fake ;;ή απλά εικασίες ή υποψίες
.Γι αυτό και το δημοσιεύω ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ όχι για του λόγου το αληθές αλλά γιατί “αν τυχόν ” και υπάρχει άρωμα αλήθειας έστω και τοσοδούλας ,τότε μιλάμε για ΕΝΑ ΜΕΓΆΑΑΑΑΛΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ στην πολιτική ζωή του κόσμου !

Για σαπίλα και δυσωδία .

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ όπως έλεγε αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά .

ΙΔΟΥ :
“«Θα πέσουν κορμιά» από τις απομαγνητοφωνήσεις που έχουν ξεκινήσει και διαρρέουν όχι μόνο για το ποιους, αλλά και για το τι περιείχαν είχαν οι υποκλοπές σε επίπεδο προσωπικών στοιχείων-αμαρτημάτων των υπουργών και των ανθρώπων του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος από το Predator.

Έτσι από τις ίδιες πηγές που δόθηκε στην δημοσιότητα οι πρώτες δύο λίστες (σ.σ.  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ;) με τους παρακολουθούμενους διαρρέουν στοιχεία για:

Κορυφαίο πολιτικό σε υπουργική θέση που έχει καταγραφεί να συνομιλεί με τον εραστή του, έναν πολύ γνωστό ιερωμένο.
Πολιτικό-βουλευτή που έχει συνάψει ερωτική σχέση και καταγράφεται να κάνει ζήλιες σε… δημοσιογράφο περιοχής Κολωνακίου, ο οποίος είναι γνωστός για την… αγάπη του προς το ίδιο φύλο
Βουλευτή και πολιτικό με βίλα σε κοσμοπολίτικο νησί που καταγράφεται να απευθύνεται με «γλυκόλογα» σε κορυφαίο γιατρό. Καθόλου παράξενο: Διατηρούν ερωτική σχέση 25 χρόνια όπως καταγράφεται από τις συνομιλίες τους.
Κορυφαίο υπουργό που καταγράφεται να απατά εκτός από την σύζυγό του και τις δύο ερωμένες του, με… άλλες δύο, μία μελαχρινή και μία ξανθιά με εντυπωσιακά «προσόντα».
Εξωκοινοβουλευτικό υπουργό να συνομιλεί με αγαπημένη του, μια παρουσιάστρια της τηλεόρασης η οποία… τυχαίνει να είναι παντρεμένη!
Γοητευτική φιλοκυβερνητική μεγαλοδημοσιογράφος που μιλά με την… ερωμένη της και… «λιώνουν» τα καλώδια από την φλόγα.
Υπουργό που έχει παιδί με ξανθιά γυναίκα άλλου συναδέλφου του που ο δεύτερος δεν το ξέρει ότι το παιδί είναι του πρώτου και νομίζει ότι το παιδί είναι δικό του. Ο πρώτος καταγράφεται να δηλώνει την αγωνία του για το μέλλον του παιδιού!

Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε αν η κυβέρνηση μπορεί να δεσμευθεί ότι τα πρόσωπα που συγκαταλέγονται στις λίστες των παράνομων παρακολουθήσεων δεν έχουν τεθεί σε διαδικασία νόμιμης επισύνδεσης από την ΕΥΠ και η απάντηση του «θα μείνει στην ιστορία»:
«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν μπορούν να γνωρίζουν ποια πρόσωπα είναι σε νόμιμη επισύνδεση από την ΕΥΠ. Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός ενημερώνεται μόνο όταν υπάρχουν ευρήματα προς την κατεύθυνση αυτή.”

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ “ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ” ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΝΓΧΟΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ η ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ “ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ”, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ??

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΙΓΝΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ Η Ν.Δ. ?

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ?? ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ??

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ??

ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΥΠΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ??

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ – ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ??

ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ?

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ “ΑΡΙΣΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ??

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ…

 


 

Οι άνθρωποι είναι δύσκολη υπόθεση. Αργούν να καταλάβουν. Αργούν να προχωρήσουν… Γιάννης Ρίτσος


 

Το ψεμα της ΜΚΟ HumanRights360 Εχει Κοντα Ποδαρια

Ανακοίνωση ΣΕΗ για Λιγνάδη Είμαστε ζώντες και παρόντες σε ένα έγκλημα

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΟΣ Γ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ