Reading Time: 3 minutes

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ Β’)

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ Β')
ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΜΥΚΗΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΡΠΗΣ, ΟΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟΤΕ Η ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΥΓΕΙΑ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ 20.000 ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΥΚΗΤΑΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.