Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΧΡΥΣΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ & ΧΑΛΚΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 3ο ΧΡΥΣΟΣ)
ΧΡΥΣΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ & ΧΑΛΚΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 3ο ΧΡΥΣΟΣ)

Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ.

Ο ΒΡΩΣΙΜΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΝΙΦΑΔΕΣ, ΧΟΝΤΡΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ. ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΩΣ ΦΥΛΛΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ.

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 3η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΙΑ.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΥΓΙΕΙΣ.

 
ARVE

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ”.

ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β’ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, 6977617800

email: niarchouelene@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ