Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΜΚΟ HumanRights360 ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ
ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΜΚΟ HumanRights360 ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΜΚΟ HumanRights360 ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

H ΜΚΟ «HumanRights360», αυτή δηλαδή που είχε καταγγείλει το ελληνικό κράτος για συνοριακή βία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπαναχωρεί. Παραδέχεται ότι έκανε λάθος κι ότι η νησίδα στον Έβρο όπου βρίσκονταν αρχικά οι 38 πρόσφυγες δεν ήταν επί ελληνικού εδάφους!

Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο διοικητής της οργάνωσης Επαμεινώνδας Φαρμάκης λέει ότι η είσοδος στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου έγινε με αποκλειστική πρωτοβουλία του δημοσιογράφου (προφανώς του Χρηστίδη) χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της διοίκησης.(ΒΟΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?)

Δείτε εδώ την απολογία του: https://www.naftemporiki.gr/printStory/1905388…

Αφού δηλαδή δημιούγησε τις εντυπώσεις που ήθελε ώστε να γίνει ντόρος στο εξωτερικό για την Ελλάδα που «δολοφονεί πρόσφυγες και αθώα παιδάκια», κι αφού δημιούργησε ένα μείζον θέμα που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρότατο ελληνοτουρκικό συνοριακό επεισόδιο, η «HumanRights360» λέει με συγχωρείτε, έκανα λάθος, δεν είδα, δεν ξέρω, άλλος φταίει.

Ωραία. Και τι θα γίνει τώρα; Θα ξεχαστούν όλα με μία συγγνώμη;

Και όλοι αυτοί που αναρτούσαν αδιάκοπα εναντίον της Ελλάδας διακινώντας το ψέμα σε όλο τον πλανήτη δεν ελέγχονται για την ίδια προπαγάνδα με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ;

Μπορεί δηλαδή ο καθένας να συκοφαντεί διεθνώς τη χώρα, να δημιουργεί εντυπώσεις και να παραμένει ανενόχλητος από τις εισαγγελικές αρχές;

Φυσικά, όσοι βλέπαμε τότε τις ανακολουθίες στις κατηγορίες και λέγαμε ότι η τουρκική προπαγάνδα βρωμάει από μακριά, ήμασταν ρατσιστές, παλιάνθρωποι, σκατόψυχοι κλπ κλπ, ακριβώς επειδή δεν κάτσαμε σαν ηλίθιοι να πιστεύουμε τη ΜΚΟ, τους δημοσιογράφους, τους βουλευτάδες, τους τουιτεράδες, τους φεισμπουκάδες και τους λοιπούς επιδραστικούς «αλληλέγγυους», οι οποίοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να διακινήσουν το ψέμα.
Σημειωτέον ότι τις τελευταίες ημέρες επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία στη Μεσόγειο. Στοχοποιείται και πάλι η Ελλάδα για πρόσφυγες που διώχνει ο Λίβανος. Είναι καλά στημένη η δουλειά!
Συμπαθάτε με που επιμένω στην υπόθεση του Έβρου αλλά θεωρώ ότι είναι αντιπροσωπευτική του ρόλου κάποιων προσώπων και κάποιων ΜΚΟ στο μεταναστευτικό και στην πολεμική εναντίον της χώρας μας.
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Irene Petrakaki

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΟΣ Γ

HERKES BİLİYOR..YAHUDİ KEMAL ATATÜRK

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ