Χρόνος ανάγνωσης: 19 λεπτά
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Dr. Royal Raymond Rife ΒΙΟΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Dr. Royal Raymond Rife ΒΙΟΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Dr. Royal Raymond Rife ΒΙΟΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Dr. Royal Raymond Rife, Jr., Ph.D. γεννήθηκε στο Έλχορν της Νεμπράσκα στις 16 Μαΐου 1888. Η μητέρα του πέθανε όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών. Επειδή ο πατέρας του, μηχανολόγος μηχανικός, εργαζόταν 14-16 ώρες την ημέρα, ο νεαρός Ράιφ τέθηκε στη φροντίδα της θείας του, Νίνα Κόλμπερ Ράιφ Ντράιντεν, η οποία τον μεγάλωσε ως δικό της.

Το 1905, μπήκε στο Πανεπιστήμιο John Hopkins για να ακολουθήσει ιατρικές σπουδές, αλλά το ενδιαφέρον του για τη βακτηριολογία τον οδήγησε στον κόσμο της μικροβιολογίας. Στη συνέχεια φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία, όπου ανέπτυξε μικροφωτογραφίες για τον Άτλαντα των Παρασίτων . Το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης ήταν τόσο ευγνώμων, που του απένειμε επίτιμο Διδάκτωρ Παρασιτολογίας.

Από το 1904 έως το 1908, ο Rife συνεργάστηκε με τον Hans Luckel, οπτικό επιστήμονα του Carl Zeiss και ερευνητή στην Zeiss Optical Works. Παθιασμένος με την ικανότητα των μικροσκοπίων να κάνουν τους οργανισμούς ορατούς στο ανθρώπινο μάτι, ο Rife ξεκίνησε να βελτιώσει την ανάλυση και τη μεγέθυνσή τους.

Το 1912, ο Rife μετακόμισε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια όπου ίδρυσε το πρώτο του ερευνητικό εργαστήριο. Την ίδια χρονιά, παντρεύτηκε τη Mamie Quill. Υπολοχαγός Διοικητής USNR, εργάστηκε με το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών πριν και κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατά τη διάρκεια 20 ετών, ο Δρ. Ράιφ θα κατασκεύαζε πέντε από τα μικροσκόπια του, μερικά που ζητήθηκαν από τους πιο διάσημους ερευνητές επιστήμονες στον κόσμο.

Τα μικροσκόπια του Dr. Rife ήταν μοναδικά στις δυνατότητες υψηλής μεγέθυνσης και ανάλυσης – που επέτρεψαν στον Dr. Rife να βλέπει και να φωτογραφίζει ζωντανά δείγματα.

Το Universal Microscope Rife δημιούργησε μια αλλαγή παραδείγματος στην παθολογική και μικροβιολογική έρευνα. πολλά από αυτά που μπορούσε να κάνει η συσκευή του εξακολουθεί να θεωρείται αδύνατο σήμερα.  (σ.σ. ΤΥΧΑΙΟ; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΑΡΩΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Ο ΙΟΣ…)

 

Ο Dr. Royal Raymond Rife, Jr., Ph.D.
Ο Dr. Royal Raymond Rife, Jr., Ph.D.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Zeiss, ο Δρ. Ράιφ και η σύζυγός του ταξίδεψαν εκτενώς από και προς την Ευρώπη ακριβώς πριν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κατά τη διάρκεια των ετών λίγο πριν από τη Μεγάλη Ύφεση, ο Dr. Rife προφανώς εργάστηκε τόσο για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και για την εταιρεία οπτικών Carl Zeiss. Επιπλέον, καθώς έλαβε Ερευνητική Υποτροφία στη Βιοχημεία από το Ινστιτούτο Ανθρωπολογικής Αποστολής των Άνδεων, μάλλον έκανε ιδιωτική έρευνα μόνος του.

Το 1920, άρχισε να κατασκευάζει το πρώτο του μικροσκόπιο και κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια λάμπα υψηλής έντασης για χρήση μικροσκοπίου το 1929 (Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας #1727618).

Μερικές από τις τεχνολογικές του εφευρέσεις χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα στους τομείς της οπτικής, της ηλεκτρονικής, της ραδιοχημείας, της βιοχημείας, της βαλλιστικής και της αεροπορίας.

Μια ανασκόπηση των μικροσκοπίων Rife

The Rife Universal Microscope
The Rife Universal Microscope
Ο Rife κατασκεύασε το πρώτο του γνωστό μικροσκόπιο, το “Number 1” το 1920 σε έναν οπτικό πάγκο σαν κρεβάτι τόρνου. Το μικροσκόπιο #2 ήταν παρόμοιο στην κατασκευή, κατασκευασμένο το 1923, σε κάθετη μορφή όπως ένα τυπικό μικροσκόπιο. Αυτό το μικροσκόπιο στάλθηκε στο Πανεπιστήμιο Northwestern για χρήση από τον Δρ. Άρθουρ Κένταλ, προφανώς για κάποιο χρονικό διάστημα στο χρονικό πλαίσιο του 1932. μικροσκόπιο #3 , που κατασκευάστηκε το 1933 και φαίνεται παρακάτω, ήταν το “Universal Microscope” το οποίο είχε διατάξεις για πολωμένο, φωτεινό πεδίο, σκοτεινό , υπέρυθρη και υπεριώδη απεικόνιση. Το Universal Microscope ήταν η μονάδα που επέτρεπε την εξέταση δειγμάτων ζωντανού ιού. μικροσκόπιο #4 , το οποίο δεν είχε στάδιο πόλωσης, αλλά πρόσφερε μεγεθύνσεις έως και 15.000Χ, κατασκευάστηκε το 1935 και φαίνεται ότι ήταν μια πρώιμη έκδοση ενός πολύ απλούστερου Universal Microscope, το οποίο ο Dr. Rife ήλπιζε να κατασκευάσει εμπορικά. Ο Rife σχολίασε σε μια από τις επιστολές του ότι το #4 είχε κατασκευαστεί κατόπιν αιτήματος ενός κατασκευαστή, αλλά δεν λέει ποιος μπορεί να ήταν αυτός. Σε έγγραφα από την Αγγλία την περίοδο του 1938, αναφέρεται ότι το #4 είχε σταλεί στην Αγγλία και ένας τεχνικός που εργαζόταν για τον Dr. Rife πήγε εκεί για να βοηθήσει στην εγκατάσταση του. Αργότερα αναφέρεται ότι το #4 στάλθηκε πίσω στον Dr. Rife (το 1939), και κάποια στιγμή, αποστέλλεται ένα νεότερο μικροσκόπιο #5. μικροσκόπιο #5 , που κατασκευάστηκε περίπου το 1938, βρίσκεται επί του παρόντος στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο, στην Αγγλία, και ενώ δεν είναι διαθέσιμο για κανονική προβολή, ομάδες ερευνητών μπόρεσαν να το εξετάσουν προσεκτικά και μια βιντεοκασέτα έγινε το 1999.

 

Το 1913, ο Dr. Rife συναντήθηκε με τον βιομηχανικό μεγιστάνα Henry Timken. Ο Timken είχε γεννηθεί στη Γερμανία και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν επτά ετών. Κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Tapered Roller Bearing το 1898 και ίδρυσε την Timken Roller Bearing Axle Company. Ο Timken ζήτησε τη βοήθεια του Dr. Rife για να λύσει ένα πρόβλημα παραγωγής ποιοτικού ελέγχου. Ο Dr. Rife σχεδίασε και κατασκεύασε ένα μηχάνημα ακτίνων Χ που έλεγχε κάθε έδρανο που έβγαινε από το εργοστάσιο και απέρριπτε τυχόν ελαττωματικά ρουλεμάν προτού σταλούν ως τελικά προϊόντα. Αυτό εξοικονόμησε στην εταιρεία εκατομμύρια δολάρια. Ο Timken ήταν τόσο ευχαριστημένος που όρισε μια μηνιαία πληρωμή εφ’ όρου ζωής στον Dr. Rife.

Όταν η κυρία Timken αρρώστησε, μπερδεύοντας τους γιατρούς της, η Dr. Rife υποψιάστηκε ότι μπορεί να ήταν κάτι που έτρωγε – γι’ αυτό έκανε μια έρευνα στην κουζίνα της. Αναλύοντας διάφορα τρόφιμα με το μικροσκόπιό του, εντόπισε την αιτία: βακτήρια στο ντουλάπι μπαχαρικών της. Σύντομα ανέκτησε την υγεία της.

Ο Δρ. Ράιφ μπόρεσε επίσης να αποκαταστήσει την υγεία της αδελφής του Τίμκεν, Αμέλια Μπρίτζες (η οποία έτυχε να είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματικό συνεργάτη του Χένρι Τίμκεν). Όταν πέθανε το 1940, άφησε στον Δρ Ράιφ 50.000 δολάρια για να συνεχίσει το έργο του. Ο Henry Timken και ο συνεργάτης του, Bridges, ήταν τόσο εντυπωσιασμένοι με τον Dr. Rife που δημιούργησαν ένα ταμείο για τη χρηματοδότηση ενός πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου στο Point Loma της Καλιφόρνια.

Το καθολικό μικροσκόπιο του Rife

Στη δεκαετία του 1930, ο Dr. Rife ήταν απογοητευμένος από τους περιορισμούς της συμβατικής μικροσκοπίας φωτός. Τα πιο ισχυρά μικροσκόπια φωτός που υπάρχουν έφτασαν μόνο σε μεγέθυνση 2500Χ – επιτρέποντας στους επιστήμονες να δουν μούχλα, βακτήρια και παράσιτα, αλλά όχι ιούς. Δεδομένου ότι ο Δρ. Rife πίστευε ότι οι ιοί ήταν η ρίζα πολλών ασθενειών, πίστευε ότι με ένα πιο ισχυρό μικροσκόπιο, θα μπορούσε να βρει την αληθινή αιτία πολλών ασθενειών. Ως εκ τούτου, ο Δρ. Rife χρησιμοποίησε το εργαστήριο Point Loma και τα γενναιόδωρα κεφάλαια του Timken για να αναπτύξει περαιτέρω το Καθολικό μικροσκόπιο και τη θεραπεία συχνότητας. Ο Dr. Rife επανασχεδίασε το μικροσκόπιό του με ακόμη μεγαλύτερη μεγέθυνση. Σύμφωνα με μια αναφορά που υποβλήθηκε στο Journal of the Franklin Institute, είχε μεγέθυνση 60.000Χ. Το οφθαλμό ήταν διόφθαλμο, αλλά είχε επίσης ένα αποσπώμενο τμήμα χαμηλότερα στο σώμα για μονόφθαλμη παρατήρηση σε μεγέθυνση 1800Χ. Το Universal Microscope της Rife χρησιμοποιούσε όλους τους τύπους φωτισμού: πολωμένο, μονόχρωμο ή λευκό φως, σκοτεινό πεδίο , σχισμή υπερύθρων και υπέρυθρο. Το μονοχρωματικό φως προκάλεσε τον φθορισμό του οργανισμού. Όπως και με τα βακτήρια, ο Δρ Rife μπορούσε να αναγνωρίσει τον ιό που παρατηρούσε από το χρώμα που διαθλούσε. Μερικές φορές δούλευε έως και είκοσι ώρες τη φορά για να εστιάσει έναν ιό.

Το Universal Microscope της Rife χρησιμοποίησε διαφορετικά μέσα για την κάμψη του φωτός από τα κανονικά οπτικά. Ένας παράγοντας που επέτρεψε αυτές τις φυσικές εικόνες ήταν η χρήση από τον Dr. Rife μιας συσκευής που ονομάζεται αντιπεριστρεφόμενο πρίσμα Risley. Αποτελείται από δύο κυκλικά, σφηνοειδή πρίσματα, τοποθετημένα πρόσωπο με πρόσωπο και τοποθετημένα σε γραναζωτή στεφάνη, και ρυθμισμένα έτσι ώστε να περιστρέφουν κάθε πρίσμα κατά 360 μοίρες σε αντίθετες κατευθύνσεις μέσω μιας εκτεταμένης λαβής. Ο Ράιφ κατασκεύασε μια ειδική βάση κάτω από τη σκηνή για να χωρέσει αυτά τα όργανα, και μέσω της οποίας κατεύθυνε μια ισχυρή μονοχρωματική δέσμη από την πατενταρισμένη λάμπα του. Σε διάφορες κλίσεις της διαθλασμένης και της πολωμένης ακτίνας, τα συνήθως αόρατα σώματα θα γίνονταν ορατά με ένα χρώμα ιδιαίτερο για τη δομή ή τη χημική τους σύνθεση. Όλα τα οπτικά στοιχεία σε αυτό το μικροσκόπιο ήταν κατασκευασμένα από χαλαζία μπλοκ, που επιτρέπει τη διέλευση των υπεριωδών ακτίνων.

Ο Δρ Rife σύντομα ανακάλυψε ότι οι οργανισμοί έχουν ένα φυσικό εύρος διάθλασης σε διάφορα περιβάλλοντα φωτός. Αυτό υποδηλώνει ότι οι οργανισμοί μπορούσαν να ταξινομηθούν, να αναγνωριστούν από τον δείκτη διάθλασής τους χρησιμοποιώντας το πρίσμα Risley κάτω από το Universal Microscope. Το αποτέλεσμα της χρήσης ενός συντονιστικού μήκους κύματος είναι ότι οι μικροοργανισμοί που είναι αόρατοι στο λευκό φως γίνονται ξαφνικά ορατοί με μια λαμπρή λάμψη φωτός όταν εκτίθενται στη χρωματική συχνότητα που αντηχεί με τη δική τους ξεχωριστή φασματοσκοπική υπογραφή (Ο Πυρηνικός Μαγνητικός Συντονισμός χρησιμοποιεί την ίδια αρχή στο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα). Ο Δρ Rife μπόρεσε έτσι να δει αυτούς τους κατά τα άλλα αόρατους οργανισμούς και να τους παρακολουθήσει να εισβάλλουν ενεργά σε καλλιέργειες ιστών.

Ο Δρ Rife ανακάλυψε ότι κάθε οργανισμός εμφανίζει μια χαρακτηριστική συχνότητα ή ρυθμό με τον οποίο δονείται (ή αντηχεί).

Αυτό συνέβη δεκαετίες πριν από τις ανακαλύψεις της φυσικής της δεκαετίας του 1970 από τον Fritz-Alfred Popp και άλλους που έδειξαν οργανισμούς που εκπέμπουν φωτόνια. Ο μοναδικός σχεδιασμός του μικροσκοπίου του Dr. Rife και οι ανακαλύψεις του για τις εκπομπές φωτονίων των οργανισμών του έφεραν φήμη στους εσωτερικούς κύκλους της επιστημονικής κοινότητας.

Lee de Forest
Lee de Forest

Ο Δρ Ράιφ άρχισε να συνεργάζεται με τον Λι ντε Φόρεστ, τον πατέρα των σύγχρονων σωλήνων κενού και έναν σημαντικό συνεισφέροντα στην πρώιμη ραδιοτεχνολογία. Ο Lee de Forest βοήθησε τον Dr. Rife να αναπτύξει τις γεννήτριες συχνοτήτων του χρησιμοποιώντας σωλήνες πλάσματος και ραδιοσυχνότητες. Ο Δρ Ράιφ ανέπτυξε περαιτέρω συσκευές παραγωγής συχνοτήτων για να εκπέμπουν συχνότητες συντονισμού – οι οποίες, παρατήρησε, θα κατέστρεφαν τους οργανισμούς που έβλεπε. Αυτά τελικά έγιναν γνωστά ως συσκευή ακτίνων Rife. Ο Δρ Rife ανακάλυψε ότι ένα απλό ηλεκτρομαγνητικό κύμα δεν ήταν αρκετό για να καταστρέψει έναν μικροοργανισμό – αλλά ένα κύμα ραδιοσυχνότητας γινόταν εύκολα αποδεκτό από το σώμα εάν εκπέμπονταν από ένα αέριο μέσα σε έναν γυάλινο σωλήνα. Ο Δρ. Rife ονόμασε τη συχνότητα που κατέστρεψε ή σκότωσε έναν οργανισμό ως Θνητό Ταλαντωτικό Ρυθμό (Συντονισμός) ή MOR . Μια αναλογία αυτού του φαινομένου είναι αυτή ενός τραγουδιστή όπερας που χρησιμοποιεί τη φωνή του/της για να σπάσει ένα κρυστάλλινο ποτήρι. Το γυαλί δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα – όταν ο τραγουδιστής της όπερας τραγουδά στην ίδια συχνότητα, το γυαλί θρυμματίζεται με τον ίδιο τρόπο που ένας οργανισμός εκρήγνυται όταν εκτίθεται στο MOR του.

Έχει τον αριθμό σου, TB…

Η αρχική συσκευή δέσμης ακτίνων Rife χρησιμοποίησε έναν ραδιοπομπό για να διεγείρει ένα πλάσμα αερίου (ήλιο) που σχηματίζεται μέσα σε έναν γυάλινο σωλήνα κενού. Ο Δρ Rife διαπίστωσε ότι τόσο ο σωλήνας πλάσματος όσο και τα ηλεκτρονικά διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην ικανότητα της συσκευής να δημιουργεί φυσιολογικά αποτελέσματα.

Τα άτομα που σχηματίζουν ένα μόριο συγκρατούνται μαζί σε αυτή τη μοριακή διαμόρφωση με έναν ομοιοπολικό ενεργειακό δεσμό που εκπέμπει και απορροφά τη δική του ειδική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα. Κανένα είδος μορίου δεν έχει τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις ή την ίδια ενεργειακή υπογραφή. Ο συντονισμός ενισχύει το φως με τον ίδιο τρόπο που δύο ωκεάνια κύματα εντείνονται το ένα το άλλο όταν συγχωνεύονται.

Με την πάροδο του χρόνου, το μικροσκόπιο του Rife του έδωσε τη δυνατότητα να καταγράψει το Mortal Oscillatory Rate (MOR) πολλών παθογόνων. Ένα από τα πρώτα ήταν το βακτήριο της φυματίωσης (Mycobacterium tuberculosis). Εκείνη την εποχή -και ακόμη και τώρα- η φυματίωση ήταν ένας τεράστιος παγκόσμιος δολοφόνος. Ο Δρ Rife ήθελε να ανακαλύψει το MOR του με την ελπίδα να εξαλείψει την ασθένεια.

Ο Δρ Rife θεώρησε ότι μια ασθένεια θεραπεύεται όταν μπορούσε να καταστρέψει έναν μικροοργανισμό δέκα συνεχόμενες φορές χρησιμοποιώντας το MOR του. Σύμφωνα με τα σωζόμενα αρχεία του, προσδιόρισε το MOR για τουλάχιστον 24 μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της φυματίωσης, του άνθρακα, της χολέρας, του τετάνου, του B. coli, της γρίπης, της νωτιαίας μηνιγγίτιδας, της πνευμονίας, της σύφιλης, της γονόρροιας, της λέπρας, του στρεπτόκοκκου, του επιπεφυκοκοκκίτιδας, της επιπεφυκίτιδας. , διφθερίτιδα και τύφο.

Ο Δρ Τζόνσον ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη της μηχανής ακτίνων σωλήνων Rife.

Το 1931, ο Δρ. Ράιφ παρουσιάστηκε στον Δρ. Μίλμπανκ Τζόνσον, επικεφαλής ενός περιφερειακού ιατρικού συμβουλίου και συνδεδεμένο με το ιατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας (USC). Ο Δρ Τζόνσον είχε έρθει στην Καλιφόρνια το 1893 για να ιδρύσει το νοσοκομείο της Αλάμπρα (CA). Υπήρξε μέλος της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, των Ιατρικών Ενώσεων του Λος Άντζελες και της Νότιας Καλιφόρνιας και από το 1906 έως το 1933, Διευθυντής της Εταιρείας Αμοιβαίας Ασφάλισης Pacific. Ο Δρ Τζόνσον θαύμαζε και σεβόταν τις ιδέες και την εφευρετικότητα του Δρ. Ράιφ. Ως επικεφαλής ενός περιφερειακού ιατρικού ιδρύματος, ο Δρ. Τζόνσον είχε πολιτική επιρροή στην εθνική ιατρική κοινότητα.

Στο γύρισμα του αιώνα (1903-1905), ο Δρ Τζόνσον ήταν ιδρυτής (και ο 2ος Πρόεδρος) της Λέσχης Αυτοκινήτων της Νότιας Καλιφόρνια – ήταν επίσης η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη της μηχανής ακτίνων Rife. Η φιλία και η υποστήριξή του επέτρεψαν στον Δρ Ράιφ να συνεχίσει την έρευνά του αμείωτη από την ιατρική αρχή καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930.

Ο Δρ. Τζόνσον σύστησε τον Δρ Ράιφ σε δύο διάσημους βακτηριολόγους που ενδιαφέρονται για την έρευνα του πλειομορφισμού : τον Δρ. Άρθουρ Κένταλ του Πανεπιστημίου Northwestern στο Σικάγο και τον Δρ EC Rosenow από την κλινική του Ρότσεστερ της Μινεσότα Μάγιο. Αυτοί οι δύο βακτηριολόγοι χρησιμοποίησαν το Universal Microscope του Rife για να επιβεβαιώσουν τις θεωρίες του. Ο William D. Coolidge, φυσικός, εμπλέκεται επίσης στην έρευνα του Dr. Rife.

Αμερικανοί σε εθνικό επίπεδο διάβασαν για τον Δρ Ράιφ και τις θεραπείες του στην έκδοση του Popular Science . Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλά άρθρα και ειδήσεις εμφανίστηκαν σχετικά με τα αξιόλογα επιτεύγματά του. Γιατροί από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν για να παρακολουθήσουν τι έκανε και να επαληθεύσουν τα αποτελέσματά του.

 

Στις 3 Νοεμβρίου 1929, η Ένωση του Σαν Ντιέγκο ανέφερε την πρόοδο του έργου του Δρ. Ράιφ σε ένα θετικό άρθρο με τίτλο Ο τοπικός άνδρας φέρνει τα θαύματα της ζωής των μικροβίων .
Στις 3 Νοεμβρίου 1929, η Ένωση του Σαν Ντιέγκο ανέφερε την πρόοδο του έργου του Δρ. Ράιφ σε ένα θετικό άρθρο με τίτλο
Ο τοπικός άνδρας φέρνει τα θαύματα της ζωής των μικροβίων .
"The End of All Disease": τον Νοέμβριο του 1931, ο Δρ. Τζόνσον κάλεσε 44 γιατρούς στο σπίτι του στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια για ένα συμπόσιο για να τιμήσει τον Ράιφ και το έργο που έκανε.
“The End of All Disease”: τον Νοέμβριο του 1931, ο Δρ. Τζόνσον κάλεσε 44 γιατρούς στο σπίτι του στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια για ένα συμπόσιο για να τιμήσει τον Ράιφ και το έργο που έκανε.

 

Αυτός ο ιός BX μπορεί εύκολα να μεταβληθεί σε διαφορετικές μορφές του κύκλου ζωής του από τα μέσα στα οποία αναπτύσσεται.
– Δρ. Royal Raymond Rife, Jr.

Συνεχίζοντας την έρευνά του, ο Δρ Rife κατάφερε να απομονώσει έναν ιό από τη βιοψία μιας ασθενή με καρκίνο του μαστού – και παρατήρησε ότι αυτός ο ιός εξέπεμπε ένα διακριτικό μωβ-κόκκινο φως. Ονόμασε τον ιό Bacillus X (BX) και τον βρήκε σε κάθε ιστό καρκινώματος που εξέτασε.

Ενώ η αποδεκτή επιστήμη εκείνης της εποχής πίστευε μόνο στον μονομορφισμό, ο Rife σημείωσε ότι ο ιός BX ήταν στην πραγματικότητα πλειομορφικός (άλλαξε τη μορφή του βάσει του εδάφους του). (Οι συνάδελφοι του Rife – που εργάζονταν με λιγότερο ισχυρά μικροσκόπια – είδαν μόνο τα κελύφη των νεκρών ιών και βακτηρίων, ενώ ο Rife – με το πιο ισχυρό μικροσκόπιό του – μπορούσε να δει τη μεταβλητή μορφοποίηση των μικροοργανισμών.

Ήταν περίπου εκείνη την εποχή που ο Δρ. Rife ανακάλυψε τον MOR του ιού BX – και μπόρεσε να τον καταστρέψει.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό μέσο που είχε αναπτύξει ο Dr. Kendall για την καλλιέργεια του ιού, οι δύο άνδρες κατάφεραν να καλλιεργήσουν τον ιό BX. Είχαν μικρή επιτυχία στην αρχή. αλλά όταν ο Dr. Rife άφησε κατά λάθος έναν σωλήνα στη λάμψη μιας ιονίζουσας λάμπας, παρατήρησε ότι ο σωλήνας θολώνει (δείχνοντας δραστηριότητα). Στη συνέχεια πραγματοποίησαν την καλλιέργεια σε μερικό κενό (ή αναερόβιο περιβάλλον) και τους διέγειραν με το ιονίζον φως. Η δουλειά τους ήταν η πρώτη επιτυχημένη καλλιέργεια ενός ιού εκτός ζωντανού ξενιστή.

Ο Δρ Rife πειραματίστηκε εισάγοντας τον ιό BX σε αρουραίους, ο οποίος προκάλεσε στους αρουραίους να αναπτύξουν όγκους. Ο Δρ Rife κατάφερε να εξαλείψει τους όγκους εκθέτοντάς τους στο MOR τους μέσω της συσκευής ακτίνων ακτίνων του. Υπό το πρίσμα αυτών των απίστευτων αποτελεσμάτων, ο Δρ Τζόνσον επέμεινε ότι ήταν καιρός να δοκιμάσουμε την ακτίνα ακτίνων σε ανθρώπους.

Το 1934, μια ομάδα γιατρών του USC, με επικεφαλής τον Δρ. Τζόνσον, μετέφερε δεκαέξι ασθενείς με τελική ασθένεια από ένα νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο στο κτήμα Scripps στη La Jolla της Καλιφόρνια. Εδώ υποβλήθηκαν στις συχνότητες που συνέστησε ο Dr. Rife για μια περίοδο 90 ημερών.

Μέσα σε 70 ημέρες, η ομάδα του USC δήλωσε ότι 14 από τους ασθενείς θεραπεύτηκαν κλινικά. Οι άλλες 2 χρειάστηκαν 20 μέρες παραπάνω.

Ο Δρ Rife διαπίστωσε ότι οι πιο συχνές συνεδρίες δεν επέτρεπαν στο λεμφικό σύστημα αρκετό χρόνο για να αφαιρέσει τις τοξίνες που απελευθερώνονται από τον κατεστραμμένο ιό και να τις απομακρύνει από το σώμα. Ως εκ τούτου, οι θεραπείες περιλάμβαναν σύντομα διαλείμματα με θρεπτικά συστατικά για την προώθηση της λεμφικής εξάλειψης των κατεστραμμένων μικροβίων.

 

Ο Δρ. Kendall, ο Dr. Johnson και ο Dr. Rife
Ο Δρ. Kendall, ο Dr. Johnson και ο Dr. Rife

Στα μέσα της δεκαετίας του 1930, ο Dr. Rife είχε ερευνήσει και τεκμηριώσει με επιτυχία τις συχνότητες MOR πολλών παθογόνων.

Είχε τελειοποιήσει επίσης τη συσκευή ακτίνων ακτίνων του, η οποία χρησιμοποιούσε μια λάμπα πλάσματος ηλίου και πολύ ακριβείς ραδιοσυχνότητες. Πολύ λίγα από τα μηχανήματα είχαν κατασκευαστεί (περίπου 4-6). Όντας μια νέα τεχνολογία, ήταν ακριβά και δύσκολο να κατασκευαστούν. Αν και υπήρχαν άλλοι MD που είχαν χρησιμοποιήσει το μηχάνημα ακτίνων για να θεραπεύσουν επιτυχώς τους ασθενείς τους, το γενικό ιατρικό ίδρυμα δεν ενδιαφέρθηκε. Ο καθορισμός των ακριβών συχνοτήτων που θα εξουδετέρωναν διάφορα παθογόνα παρέμεινε η κύρια εστίαση του Dr. Rife.

Ο Δρ Ράιφ χρειαζόταν μια καλύτερη εγκατάσταση για να κάνει τη δουλειά του. Ο επί μακρόν υποστηρικτής του Δρ. Τζόνσον πλησίασε τον Χένρι Τίμκεν σχετικά με τα χρήματα για ένα νέο εργαστήριο. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1936 και τον Αύγουστο του 1936 μετακόμισε ο Dr. Rife.

Ο Dr. Rife, ο Philip Hoyland και μια μηχανή ακτίνων (δεκαετία 1930).
Ο Dr. Rife, ο Philip Hoyland και μια μηχανή ακτίνων (δεκαετία 1930).

Γύρω σε αυτό το διάστημα, ο Δρ Rife είχε λάβει συμβουλές να αφιερώνει όχι περισσότερες από 2 ώρες την ημέρα στο Universal Microscope, καθώς η όρασή του εξασθενούσε.

Η ασταμάτητη δουλειά του στο μικροσκόπιο είχε κάνει το χατίρι της. Επιπλέον, ο Dr. Rife χρησιμοποιούσε οπτικά χαλαζία και ένα μικρό φως ατμού υδραργύρου (που παρήγαγε αρκετό υπεριώδες φως). Αυτό το υπεριώδες φως μπορεί επίσης να συνέβαλε στην εξασθενημένη όρασή του.

Γύρω στο 1936, ο Δρ. Rife συνειδητοποίησε ότι η συσκευή ακτίνων του ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να γίνει πιο διαχειρίσιμη. Ο Δρ Ράιφ συνήψε σύμβαση με ένα άτομο που κατανοούσε την εφεύρεσή του – και που ήξερε πώς να κατασκευάζει τη συσκευή του πιο συμπαγή, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά της. Αυτός ο άντρας ήταν ο Philip Hoyland, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός που ζούσε στην κοντινή Altadena της Καλιφόρνια.

Οι Rife και Hoyland σχημάτισαν την Beam Ray Corporation με την ιδέα να κατασκευάσουν και να διανείμουν τα μηχανήματα σε κλινικούς και γιατρούς. Ο Hoyland κατασκεύασε τις περισσότερες, αν όχι όλες, από τις πρώιμες μηχανές ακτίνων σωλήνων Rife.

Στις 6 Μαΐου 1938, ο Δρ. Ράιφ, ο Φίλιπ Χόιλαντ και η μηχανή ακτίνων τους ήταν μια πρωτοσέλιδη ιστορία στο San Diego Evening Tribune.
Στις 6 Μαΐου 1938, ο Δρ. Ράιφ, ο Φίλιπ Χόιλαντ και η μηχανή ακτίνων τους ήταν μια πρωτοσέλιδη ιστορία στο San Diego Evening Tribune.

Ο Άνθρωπος που Έκλαψε “Κουάκ”

Μπαίνει ο εβραιος ιατρικός Μουσολίνι Morris Fishbein – Γραμματέας της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (1924-50) και Αρχισυντάκτης του Περιοδικού της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης . Η άνοδός του στην εξουσία ξεκίνησε με την επισήμανση των φυσικών θεραπευτών (ιδιαίτερα των ιθαγενών Αμερικανών σαμάνων, μαιών και χειροπράκτων ), ως «κουκ» και μέλη μιας «αντιεπιστημονικής λατρείας». Έκανε επίσης εκστρατεία κατά της κάνναβης και της βοτανοθεραπείας (Hoxsey Therapy). ΣΑΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Ουσιαστικά, ο εβραιος ιατρικός Μουσολίνι Fishbein (ΣΑΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ) προσπάθησε να κυριαρχήσει στον τομέα της ιατρικής δυσφημώντας οτιδήποτε δεν μπορούσε να ελέγξει άμεσα. Το 1939, προσπάθησε να αγοράσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την τεχνολογία της Rife. Όταν ο Rife απέρριψε τις προκαταβολές του, ο Fishbein ήταν αδίστακτος στην καταδίωξή του – ακόμη και πρόσφερε νομική βοήθεια στον Phil Hoyland για να μηνύσει τον Dr Rife για αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας. Ακολούθησε μια τραγική και μακρά δίκη.

Ενώ η εμπορική παραγωγή των συσκευών ακτίνων είχε σταματήσει εντελώς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, η δοκιμή του 1939 έβαλε τέλος σε κάθε σωστό, επιστημονικό έλεγχο της θεραπείας συχνοτήτων του Rife. Επιπλέον, οι νομικοί λογαριασμοί χρεοκόπησαν την Beam Ray Corporation. Ο Δρ Ράιφ τελικά κέρδισε τη δίκη, αλλά μη μπορώντας να αντιμετωπίσει το άγχος του και την απώλεια της εταιρείας του, ο Δρ Ράιφ στράφηκε στο αλκοόλ.

Ο εβραιος ιατρικός Μουσολίνι Fishbein συνέχισε να χρησιμοποιεί τη δύναμή του στο AMA για να σταματήσει οποιαδήποτε περαιτέρω επιστημονική αξιολόγηση ή μελέτες του έργου του Dr. Rife.

Χρειάστηκαν δεκαετίες, αλλά το 1987, η δικαστής Susan Getzendanner έκρινε την AMA και άλλους ένοχους για μια παράνομη συνωμοσία κατά του επαγγέλματος της χειροπρακτικής . Διέταξε μια μόνιμη διαταγή εναντίον τους και ανάγκασε την AMA να τυπώσει τα πορίσματα του δικαστηρίου στο Journal of the American Medical Association.
Χρειάστηκαν δεκαετίες, αλλά το 1987, η δικαστής Susan Getzendanner έκρινε την AMA και άλλους ένοχους για μια παράνομη συνωμοσία κατά του επαγγέλματος της χειροπρακτικής . Διέταξε μια μόνιμη διαταγή εναντίον τους και ανάγκασε την AMA να τυπώσει τα πορίσματα του δικαστηρίου στο Journal of the American Medical Association.

Τον Μάρτιο του 1939, ακριβώς τη στιγμή που οι επιστήμονες ετοιμάζονταν να ανακοινώσουν την επιβεβαίωση της έρευνας του Δρ. Ράιφ, ο εμπρησμός  κατέστρεψε το εργαστήριο Burnett πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Νιου Τζέρσεϊ. Ταυτόχρονα, πολλά χαρτιά και φωτογραφίες στο εργαστήριο του Δρ. Rife στο Σαν Ντιέγκο εξαφανίστηκαν, όπως και πολλά μέρη του Universal Microscope του. Οι γιατροί στην Καλιφόρνια που χρησιμοποιούσαν τη θεραπεία ακτίνων του Rife απειλήθηκαν με απώλεια των αδειών τους εάν συνέχιζαν να χρησιμοποιούν τη θεραπεία. Ενώ ορισμένοι γιατροί πήγαν στην παρανομία και άλλοι υποχώρησαν στο Μεξικό, οι περισσότεροι εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό τους αντί να κινδυνεύσουν να χάσουν την ιατρική τους άδεια.

Την 1η του 1939, ο Dr. Rife προσκλήθηκε επίσημα να απευθυνθεί στη Βασιλική Εταιρεία Ιατρικής στο Λονδίνο – η οποία είχε πρόσφατα επαληθεύσει τα ευρήματά του. Έλαβε επίσης προσκλήσεις για ομιλία στη Γαλλία και τη Γερμανία. Ο Δρ. R. Seidel ανακοίνωσε επίσημα τη θεραπεία με ακτίνες Rife για τη θεραπεία του καρκίνου στο Journal of the Franklin Institute τον Φεβρουάριο του 1944.

Τα μικροσκόπια και οι θεραπείες του Dr. Rife για ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις περιγράφηκαν και επαινέστηκαν από το Smithsonian Institute σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε το 1944.

Ένα σκληρό χάπι

Εν μέσω των θετικών αποτελεσμάτων και της συνεχούς υποστήριξης πολλών γιατρών και επιστημόνων, ο Dr. Rife συνέχισε να προσελκύει αρνητικό τύπο και αδίστακτους ανθρώπους, κυρίως από τους φαρμακευτικούς κλάδους, το AMA και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Τα μέλη του φαρμακευτικού βιομηχανικού συγκροτήματος γνώριζαν ότι αν η τεχνολογία ακτίνων της Rife συνέχιζε να αναπτύσσεται και να εξαπλώνεται, θα είχε τελικά αποτέλεσμα στην απώλεια εσόδων εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και στην εξάλειψη ολόκληρων τομέων της ιατρικής επιστήμης και της έρευνας που είναι αφιερωμένοι στην ιατρική με βάση τα χημικά.

Αρκετοί γιατροί που υπερασπίστηκαν τον Δρ Ράιφ έχασαν τις επιχορηγήσεις του ερευνητικού τους ιδρύματος – ακόμα και τα νοσοκομειακά προνόμιά τους.

Ο Δρ. Άρθουρ Κένταλ, ο Διευθυντής της Ιατρικής Σχολής Βορειοδυτικής (ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δρ. Ράιφ για τον ιό του καρκίνου BX), δέχτηκε σχεδόν ένα τέταρτο του εκατομμυρίου δολαρίων για να «συνταξιοδοτηθεί» ξαφνικά στο Μεξικό. Ο Δρ. George Dock αποσιωπήθηκε επίσης με μια τεράστια επιχορήγηση (μαζί με τις υψηλότερες τιμές που θα μπορούσε να απονείμει το AMA).
 
Οι περισσότεροι γιατροί τα παράτησαν και επέστρεψαν στη συνταγογράφηση φαρμακευτικών προϊόντων.

 

Το 1944, ο Dr. Johnson, ο δια βίου υποστηρικτής και φίλος του Dr. Rife, πέθανε ύποπτα από υποτιθέμενη τροφική δηλητηρίαση.
Το 1944, ο Dr. Johnson, ο δια βίου υποστηρικτής και φίλος του Dr. Rife, πέθανε ύποπτα από υποτιθέμενη τροφική δηλητηρίαση.

Εν μέσω αυτής της αντίδρασης, στα τέλη του 1940, ο Δρ Ράιφ ονομάστηκε Μέλος της Ανθρωπολογικής Αποστολής των Άνδεων, ενός Ινστιτούτου Επιστημονικής Έρευνας που εδρεύει στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή του Στα τέλη της δεκαετίας του 1940, ο Dr. Rife έκανε άλλη μια προσπάθεια να κατασκευάσει και να διανείμει τις συσκευές του με ακτίνες ακτίνων με νέα, βελτιωμένη τεχνολογία. Συνεργάστηκε με έναν μηχανικό ονόματι John Crane, καθώς και με τον επόπτη του Crane στην Consolidated Aircraft Corporation (Convair) στο Σαν Ντιέγκο, John Marsh. Η εταιρεία τους ονομαζόταν Allied Industries.

Δεδομένου ότι μεγάλο μέρος της έρευνάς του, των σχηματικών στοιχείων και της τεκμηρίωσής του καταστράφηκαν το 1939, ο Δρ. Ράιφ έκανε ό,τι μπορούσε για να παράσχει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε από τη μνήμη του (συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών των MOR που χρησιμοποιούνται για την καταστροφή οργανισμών). Ευτυχώς, ο Δρ. Gruner από τον Καναδά, ο οποίος είχε εργαστεί με τον Δρ. Rife τη δεκαετία του 1930, είχε ένα διάγραμμα κυκλώματος του οργάνου ακτινοβολίας Rife του Hoyland και έστειλε στον Crane ένα αντίγραφο.

Οι Crane, Rife και Marsh χρησιμοποίησαν συχνότητες ήχου στα όργανα που κατασκεύασαν. Ο Crane μείωσε επίσης τις συχνότητες του Hoyland κατά 10 φορές.

Τον Δεκέμβριο του 1953, με την ενθάρρυνση του Crane και με αυξανόμενη αυτοπεποίθηση καθώς έβλεπε το έργο του να αναβιώνει, ο Dr. Rife έγραψε μια έκθεση με τίτλο History of the Development of a Successful Treatment for Cancer and Other Virus, Bacteria and Mygies . Το ινστιτούτο μικροσκοπίου του ιού Rife στο Σαν Ντιέγκο δημοσίευσε την έκθεση. Σε αυτό, ο Δρ Rife περιέγραψε τις μεθόδους του και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με τη θεραπεία του για τον καρκίνο.
 
Το 1954, η Allied Industries έκανε αίτηση για υποτροφία έρευνας. Ο Δρ. Rife καταχωρήθηκε ως Διευθυντής Έρευνας και Κύριος Ερευνητής. John Crane ως Διευθυντής και Μηχανικός Σχεδιασμού. Verne Thompson ως Επικεφαλής Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Don Tully ως Αναπτυξιακός Συνεργάτης. Cameron Bland ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός. και ο Dr. James Couche, MD, ως σύμβουλος της εταιρείας.

Μέχρι το 1956, η Allied Industries είχε αλλάξει το όνομά της σε Life Labs Inc. με τον Crane ως Πρόεδρο και τον Dr. Rife ως επικεφαλής της έρευνας. Μέχρι το 1960, περίπου 90 μηχανές Rife ray-tube είχαν κατασκευαστεί και διανεμηθεί για χρήση σε όλη την Αμερική και στην Αγγλία.

Τραγωδίες

Καθώς οι επεμβάσεις γίνονταν ξανά υποσχόμενες, η τραγωδία έπληξε τον Δρ Ράιφ τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Το 1957, πέθανε η επί 45 χρόνια αγαπημένη σύζυγος του Rife, Mamie Quill. Στη συνέχεια, η AMA και η FDA εισέβαλαν στο γραφείο του Crane και κατέσχεσαν εξοπλισμό αξίας 20.000 δολαρίων, ηλεκτρονικά εξαρτήματα, μηχανολογικά δεδομένα, ερευνητικά αρχεία και εκθέσεις – καθώς και φωτογραφίες του από τον τοίχο, ιδιωτικές επιστολές, τιμολόγια και ηχογραφήσεις. Αυτό φέρεται να εκτελέστηκε χωρίς ένταλμα έρευνας.

 

H ιατρική επιστήμη έχει σημειώσει τόσο μεγάλη πρόοδο, που δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος υγιής
H ιατρική επιστήμη έχει σημειώσει τόσο μεγάλη πρόοδο, που δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος υγιής

Και άλλοι με όργανα Rife (γιατροί και μη) κατασχέθηκαν επίσης. Στους συνεργάτες της Life Labs Inc. επιδόθηκε κλήτευση σχετικά με «κατασκευή και πώληση παράνομων ιατροτεχνολογικών προϊόντων» και «άσκηση ιατρικής χωρίς άδεια». Ο Δρ Ράιφ, τότε σχεδόν 73 ετών, και ανίκανος να διαχειριστεί περισσότερο άγχος,
υποχώρησε στο Μεξικό.

Ο John Crane και ο John Marsh κατηγορήθηκαν ποινικά. Στις 7 Μαρτίου 1961, ενώ βρισκόταν στο Μεξικό, ο Δρ. Ράιφ παρείχε μια ένορκη κατάθεση για να βοηθήσει στην άμυνα του Κρέιν. Την άνοιξη του 1961, η υπόθεση The People of State of California vs. John Marsh, Lallas Bateson και John Crane ήρθε σε δίκη. Ο δικαστής δεν επέτρεψε την κατάθεση του Δρ. Ράιφ – ούτε επέτρεψε να παρουσιαστούν ως αποδεικτικά στοιχεία ιατρικές εκθέσεις από τις δεκαετίες του 1930 και του 1940. Η δίκη διήρκεσε 24 ημέρες. Ο Crane και ο Marsh κρίθηκαν και οι δύο ένοχοι και καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Μετά από προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας, δύο από τις τρεις κατηγορίες εναντίον του Crane ανατράπηκαν «επειδή δεν είχε αποδειχθεί συγκεκριμένη εγκληματική πρόθεση». Ο Crane και ο Marsh πέρασαν συνολικά τρία χρόνια στη φυλακή.

Στις 5 Αυγούστου 1971, σε ηλικία 83 ετών, ο Dr. Royal Rife πέθανε από καρδιακή προσβολή στο El Cajon της Καλιφόρνια.

Ο αλκοολισμός και η κατανάλωση βαλιούμ ενοχοποιήθηκαν ως παράγοντες που συμβάλλουν – αλλά μια σπασμένη καρδιά θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί πιθανή αιτία.

Dr. Royal Raymond Rife, PhD. ήταν ένας λαμπρός και προικισμένος άνθρωπος, ένας αληθινός ανθρωπιστής, του οποίου ο σκοπός και το έργο της ζωής ήταν η εύρεση θεραπείας για ασθένειες. Ανέπτυξε μερικά από τα πιο ισχυρά οπτικά μικροσκόπια στον κόσμο και ανακάλυψε μια μοναδική μη φαρμακευτική μέθοδο για την καταστροφή παθογόνων οργανισμών χρησιμοποιώντας συντονισμό συχνότητας. Αν και πέθανε το 1971, το ενδιαφέρον για την έρευνά του και ανακαλύψεις όχι.

Όσο πιο σκληρά προσπαθείς να αποκρύψεις την αλήθεια,
τόσο πιο αναπόφευκτο
είναι ότι θα βρει τρόπο να βγει. – Αριάννα Χάφινγκτον 

Αυτή η βιογραφία είναι μια προσπάθεια απεικόνισης της εκπληκτικής ζωής και του έργου ενός από τους μεγαλύτερους ανθρωπιστές του 20ου αιώνα, του Dr. Royal Raymond Rife, Jr., Ph.D. Δυστυχώς, αυτή είναι επίσης μια τραγική ιστορία της καταστολής της επιστήμης και της αλήθειας. Είναι δύσκολο να διαβάσεις κάποιες αφηγήσεις για τη ζωή του Δρ. Ράιφ και να μην σε αγγίξει συναισθηματικά ο τρόπος που τον κακομεταχειρίστηκαν και τον πρόδωσαν μέλη του ιατροβιομηχανικού συγκροτήματος. Πολλές από τις ανακαλύψεις του Dr. Rife επικυρώνονται τώρα από φυσικούς και μικροβιολόγους. Ήταν σαφώς μπροστά από την εποχή του και ενέπνευσε και ενθάρρυνε άλλους να συνεχίσουν το έργο του στη θεραπεία συντονισμού και στον πλειομορφισμό.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

βιβλιογραφικές αναφορές

http://behiveofhealing.com/forgotten-genius-royal-raymond-rife/

https://www.quantumbalancing.com/rife-historyif.htm
 
• The Rife Forum
 
http://www.royal-rife-machine.com/
 
http://johnbedini.net/john34/rife.html

• Ο Peter Walker  φιλοξενεί τον  Rife Europe  οποίος περιέχει πολλές εργασίες του Rife και επίσης διευθύνει το  Rife Forum .

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας: Απαγορευμένες θεραπείες

Electroherbalism του Brian McInturf

• Ο Stan Truman  έχει έναν ιστότοπο με την πιο εκτενή συλλογή ιστορικών άρθρων της Rife, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών αντιγράφων των εργαστηριακών αναφορών της Rife καθώς και βίντεο.

• Ο Stan φιλοξενεί επίσης τον διακομιστή λίστας “Rifers” που είναι πιο κατάλληλος για σκληροπυρηνικές τεχνικές συζητήσεις του Rifing χωρίς να επιτρέπονται δημοσιεύσεις εκτός θέματος. Εγγραφείτε στέλνοντας email στο rifers-subscribe@yahoogroups.com.

Ο Tom Bearden  έχει γράψει άρθρα σχετικά με τις ηλεκτρικές επιδράσεις σε οργανισμούς και άλλα υλικά, προώθησε το έργο του Prioré και περιλαμβάνει το πλήρες κείμενο της πατέντας του με τίτλο  “Method, System and Apparatus for Conditioning Electromagnetic Potentials, Fields, and Waves to Treat and Alter Matter“.  συν ένα εκτενές άρθρο με τίτλο  «Μυθιστορηματικές αρχές στο μικροσκόπιο Rife και το μεγάλο μυστικό του Rife».

http://www.cheniere.org/techpapers/index.html
 
http://rifevideos.com/

Βιβλία

https://books.google.gr/books?id=vvBEygAACAAJ&dq=The+Cancer+Cure+That+Worked!+The+Rife+Report+Fifty+Years+of+Suppression+by%C2%A0Barry+Lynes&hl=en&sa=X&redir_esc=y

https://books.google.gr/books?id=H85SPgAACAAJ&dq=Rife%27s+World+Of+Electromedicine+by%C2%A0Barry+Lynes&hl=en&sa=X&redir_esc=y

https://books.google.gr/books?id=EaJ-dT36SmIC&dq=Royal+R.+Rife:+Humanitarian,+Betrayed+and+Persecuted%C2%A0by%C2%A0Gerald+F.+Foye&hl=en&sa=X&redir_esc=y

https://books.google.gr/books?id=S_9JAQAAIAAJ&q=The+Handbook+of+Rife+Frequency+Healing:+Holistic+Technology+for+Cancer+and+Other+Diseases+by%C2%A0Nina+Silver&dq=The+Handbook+of+Rife+Frequency+Healing:+Holistic+Technology+for+Cancer+and+Other+Diseases+by%C2%A0Nina+Silver&hl=en&sa=X&redir_esc=y

https://alteredstatesinstructions.com/Rifepro/instructions/frequencies/rife%20frequencies.pdf

https://books.google.gr/books?id=SBBLvgAACAAJ&dq=The+frequencies+of+Rifing+-+From+the+first+frequencies+discovered+by+Royal+Rife+to+today%3B%C2%A02nd+Edition+by%C2%A0Ing.+Marcello+Allegretti%C2%A0&hl=en&sa=X&redir_esc=y

βίντεο

Αυτή είναι μια παρουσίαση από τον Dr George J Georgiou, Ph.D.,ND,D.Sc (AM) σχετικά με τη ζωή και τα επιτεύγματα μιας από τις μεγαλύτερες ιατρικές ιδιοφυΐες αυτού του αιώνα – του Dr Royal Raymond Rife.



ARVE

 

Τι απέγινε η Royal Rife;
Ο φίλος John Crane φυλακίστηκε τρία χρόνια;




ARVE




ARVE




ARVE

Η άνοδος και η πτώση μιας επιστημονικής ιδιοφυΐας είναι ένα ντοκιμαντέρ που έγινε από τον Shawn Montogomery και περιγράφει λεπτομερώς το "The Forgotten Story of Royal Raymond Rife".
Η άνοδος και η πτώση μιας επιστημονικής ιδιοφυΐας είναι ένα ντοκιμαντέρ που έγινε από τον Shawn Montogomery και περιγράφει λεπτομερώς το “The Forgotten Story of Royal Raymond Rife”.

Η άνοδος και η πτώση μιας επιστημονικής ιδιοφυΐας είναι ένα ντοκιμαντέρ που έγινε από τον Shawn Montogomery και περιγράφει λεπτομερώς το “The Forgotten Story of Royal Raymond Rife”.

Συσκευές Rife Frequency

 Σύμφωνα με: electroherbalism.com

“Δεν υπάρχουν συνήθως διαθέσιμες προς πώληση πραγματικές γεννήτριες Royal Rife. Οι γεννήτριες λειτουργιών, οι συσκευές EMEM και οι συσκευές Rife-Bare δεν είναι πραγματικές συσκευές Rife, παρόλο που μπορεί να διαφημίζονται ως τέτοιες. Η Rife μπορεί κάποια στιγμή να έχει δώσει κάποια βοήθεια στον John Crane μάρκετινγκ γεννητριών συναρτήσεων που χρησιμοποιούν συχνότητες ήχου τετραγωνικών κυμάτων, αλλά η συσκευή ακτίνων δέσμης του Rife ήταν μια αναλογική γεννήτρια σωλήνων πλάσματος ραδιοσυχνοτήτων που πιθανότατα κινούνταν με ημιτονοειδή κυματομορφή.

Η συσκευή Rife-Bare εφευρέθηκε από τον James Bare μετά από μελέτη του έργου του Royal Rife. Η γεννήτρια Bare’s Rife μπορεί να παράγει μερικά από τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα της αρχικής συσκευής Rife χρησιμοποιώντας σύγχρονα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Μπορεί να είναι ή να μην είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το πρωτότυπο. Χρησιμοποιεί συχνότητες ήχου όπως πολλές βιοηλεκτρονικές συσκευές, αλλά αντί να κρατιέται μόνο στις εξόδους μιας γεννήτριας λειτουργιών ή άλλης συσκευής pad, οι συχνότητες ήχου συνδυάζονται με ένα σήμα φορέα ραδιοσυχνοτήτων (RF), ενισχύονται και μετά εξάγονται σε “πλάσμα”. σωλήνας” που είναι ένας σφραγισμένος γυάλινος σωλήνας που συνήθως είναι γεμάτος με κυρίως αργό και λίγο αέριο νέον. Αυτός ο σωλήνας εκπέμπει “τη δέσμη ακτίνων” και, σε αντίθεση με τις συσκευές σωλήνων πλάσματος που δεν χρησιμοποιούν φορέα ραδιοσυχνοτήτων, όπως συσκευές EMEM, δεν πρέπει να τον αγγίζετε περισσότερο από σύντομο χρονο, καθώς μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα ραδιοσυχνοτήτων.

Ο James Bare σχεδίασε και κατέχει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη συσκευή Rife-Bare και είναι ο κύριος ερευνητής σε αυτόν τον τομέα. Το εγχειρίδιο κατασκευής του προσφέρεται προς πώληση σε αυτόν τον ιστότοπο .

• Η Bare κατέχει επίσης την εταιρεία Plasma Sonics που πουλά εξαρτήματα για την κατασκευή μιας συσκευής Rife-Bare.

Η Resonant Light Technology είναι ο παλαιότερος κατασκευαστής επαγγελματικών μονάδων Rife-Bare. Διαθέτουν το μοντέλο Phorle PERL το οποίο βαθμολογήθηκε ως ιατρική συσκευή Κατηγορίας ΙΙ στον Καναδά. Η Resonant Light είναι μια εταιρεία με πιστοποίηση ISO. Ο Don Tunney είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος.

Η Vibrant Health ειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών Rife-Bare υψηλής ισχύος και υψηλής συχνότητας, με το τελευταίο μοντέλο να είναι το IR/BPT-500. Ο David Trebing είναι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Vibrant Health.

• Ο Ralph Hartwell συμμετείχε σε ορισμένες από τις έρευνες στις πρώτες μέρες (αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990) της συσκευής Rife-Bare. Ο Ralph είναι μηχανικός RF και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις πτυχές RF του “rifing”, καθώς και πληροφορίες για συσκευές Tesla. Η εταιρεία του,  Rife-Beam-Ray πουλά πλακέτες ελεγκτών, ζεύκτες, ενισχυτές, ηλεκτρόδια σωλήνων πλάσματος και άλλα εξαρτήματα για το DIY Rifer .

Το Ερευνητικό Δίκτυο DFE διαθέτει πληροφορίες για την έρευνα Rife-Bare και τη συμπληρωματική υγεία και διατροφή, καθώς και πληροφορίες για το DIY rife, μια εξαιρετική λίστα συνδέσμων με προμηθευτές εξαρτημάτων Rife και πληροφορίες μικροσκοπίου.

Ο Bill Cheb κατασκευάζει σωλήνες για συσκευές Rife, συμπεριλαμβανομένου του Phanotron και σωλήνων από Pyrex και χαλαζία.

H ιατρική επιστήμη έχει σημειώσει τόσο μεγάλη πρόοδο, που δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος υγιής
H ιατρική επιστήμη έχει σημειώσει τόσο μεγάλη πρόοδο, που δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος υγιής
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη, καλέστε ή επισκεφτείτε τον γιατρό σας ή άλλον εξειδικευμένο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Αυτός ο ιστότοπος ΔΕΝ προορίζεται να υποκαταστήσει τη διαβούλευση με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης: ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ Ή ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Δεν κάνουμε καμία δήλωση, ούτε εγγυήσεις, ούτε αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του παρόντος. ούτε εγκρίνουμε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, πάροχο ή υπηρεσία.
H ιατρική επιστήμη έχει σημειώσει τόσο μεγάλη πρόοδο, που δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος υγιής
H ιατρική επιστήμη έχει σημειώσει τόσο μεγάλη πρόοδο, που δεν έχει μείνει σχεδόν κανένας άνθρωπος υγιής

Πώς ο Τζων Ροκφέλερ εξαφάνισε τις φυσικές θεραπείες και έστησε την φαρμακευτική κερδοσκοπία

Υπολογιστές Υγρών ΑΠΟ ΤΟ 2001

Τρανζίστορ μεγέθους ιού

Χρόνος ανάγνωσης: 19 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 19 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ