Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Τα σκοτεινά σχέδια του μετα-ανθρωπισμού (Μέρος Β)
Τα σκοτεινά σχέδια του μετα-ανθρωπισμού (Μέρος Β)

Επίσημα πλέον κάποιοι επιστήμονες παίρνουν θέση για το μέλλον της ανθρωπότητας που βασίζεται στην εξέλιξη της μέσα απο τον μετα-ανθρωπισμό. Απο την στιγμή που οι συγκεκριμένοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν από το τίποτα και στο τίποτα καταλήγουν, θεωρούν ως αναγκαιότητα αυτήν την ”εξέλιξη” με τον άνθρωπο να αναβαθμίζεται σε μετα-άνθρωπο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών κ. Φωκίωνας Καραγιάννης καλεσμένος στο web tv Δράση και στην εκπομπή Αναλύοντας την καθημερινότητα με τον Νίκο Τσαμίτα σχολιάζει την δημόσια τοποθέτηση του ερευνητή επιστήμονα Δ. Νανόπουλου σε συνέντευξη του.

Στοιχεία επικοινωνίας υποψήφιου βουλευτή 697 784 0844 fokion.karagiannis@gmail.com




ARVE

2.0. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

2.1. Η Ελλήνων Πολιτεία σε όλους τους Δήμους θα προσφέρει Διαρκή Ελληνική Παιδεία.
2.2. Θα κατασκευαστούν χώροι Διδασκαλίας και Φιλοξενίας για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με άξονα Διδασκαλίας την Γραμματεία μας και την αναβάθμιση σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος των Πολιτών που θα ακολουθούν το πρόγραμμα. Στοίχημα της Πολιτείας είναι η αναβάθμιση ολόκληρης της κοινωνίας εντός του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος.
2.3. Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών. Θα επιδοτηθεί ένα «τέλος εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, ώστε να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα ή να οργανώνουν τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαίδευση και επανακατάρτιση», ούτως ώστε, ο κάθε Έλληνας να ενημερώνεται για τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, γινόμενοι όλοι παραγωγικότεροι πολίτες.

3.0 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

3.1. Μέσα στα πλαίσια της προσφοράς της Ελλήνων Πολιτείας για Διαρκή Ελληνική Παιδεία είναι και η δημιουργία σε κάθε πόλη – κωμόπολη δημόσια βιβλιοθήκη με βιβλία της πραγματικής Ελληνικής Γραμματείας, σε ένα ιδανικό περιβάλλον εναρμονισμένο με τον ρόλο που υπηρετεί και με περιεχόμενο συγγράμματα για την γνωσιακή επιμόρφωση των Πολιτών.
3.2. Οι βιβλιοθήκες θα είναι και κέντρα πληροφοριών τα οποία θα βρίσκονται συνδεδεμένα διαδικτυακά με άλλα παρόμοια κέντρα σε όλο τον πλανήτη ούτως ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να έχει διευρυμένη πρόσβαση.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ