Reading Time: 3 minutes
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ,ΜΕ ΤΟ ΄΄ΚΑΛΟ΄΄ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ …ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ….. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 3MGW ΕΝΕΡΓΕΙΑ…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 120 ΤΟΝΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ. 35 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΥΒΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟ,ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΚ,ΜΟΛΥΒΔΕΝΙΟ,ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ[ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ]
4,7 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΚΟ,3 ΤΟΝΟΥΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ,636 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ,ΚΟΒΑΛΤΙΟ [ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ]
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 45 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ,ΠΕΡΟΥ,ΧΙΛΗΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΡΙΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΑΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΘΕΙΟ [ΨΥΚΤΙΚΟ]
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ, ΑΥΤΟ[ΕΞΑΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΘΕΙΟ]
ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 23 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΞΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ[ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ]ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ!!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΑΦΑΙΡΕΙ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ,Η, ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ,ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΑ ΕΜΜΕΝΙΔΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ ΠΕΛΟΠΑΣ ΡΑΔΙΟ-WEB TV https://www.facebook.com/radiopelopas/ ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ. 6997255597 & 6932412267 EMAIL: radiopelopas@gmail.com

 

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ELEFSIS TV BINTEO
ALFEIOS WEB TV
ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

===

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com
FACEBOOK
twitter

===

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.