Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΜΕΡΟΣ Β’

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΜΕΡΟΣ Β'
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ-ΜΕΡΟΣ Β’

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

ΜΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ: «ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ» ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΓΛΑΪΑ ΚΙΣΚΟΥΚΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΒΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΛΙΓΝΙΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΩΣ ΤΟ 2040 ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΛΙΓΝΙΤΗ[ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ].
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΄΄ΔΙΑΤΑΓΗ΄΄ ΤΗΣ Ε.Ε ,ΚΑΝΕΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΗΠΑ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΠΕΝΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ,ΔΙΝΕΙ ΤΟ 100% ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, [ΔΛΔ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΛΑΤΣΗ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ]
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΛΗ,ΤΟ ΠΕΡΟΥ,ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,1000 ΤΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ,ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ 4,7 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ [ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΑΕΡΙΟ]
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΙΒΑΝΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ [636 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ]
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΙΙΚΟ ΟΞΥ ,ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ , ΘΑ ΕΚΛΕΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ,420 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΕΡΙΑ,2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΠΟΔΙΑ ΟΞΙΝΑ ΛΥΜΑΤΑ,ΕΝΑΣ ΤΟΝΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ,ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ.
ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΑΣΙΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, κλπ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΑΣ.ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΜΙΑ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΛΙΓΝΙΤΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΙΣΧΥ 300 MGW ΕΝΩ Η ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΗΤΡΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 20, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 MGW Η ΜΙΑ
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΑ ΕΜΜΕΝΙΔΟΥ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ARVE

ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ
ΠΕΛΟΠΑΣ ΡΑΔΙΟ-WEB TV https://www.facebook.com/radiopelopas/
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ. 6997255597 & 6932412267 EMAIL: radiopelopas@gmail.com

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ

===

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com
FACEBOOK
twitter

===

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ