ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ;
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΥΝΙΣΗ.

ΑΥΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΩΧΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΑΥΤΑ.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ κα ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ”.

ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β’ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, 6977617800 email: niarchouelene@gmail.com

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ η οποία θέτει τον άνθρωπο σε απεριόριστη και διαρκή Δυνατότητα δυναμικής, και πρωτίστως βουληματικής πορείας προς την αναζήτηση και εφαρμογή από μέρους του αρχών με την μεγαλύτερη κατά το δυνατόν νομοτελειακή προσέγγιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: