Reading Time: 3 minutes
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Π΄ ΜΕΡΟΣ
ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Π΄ ΜΕΡΟΣ

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Π΄ ΜΕΡΟΣ

Ο καλεσμένος μας σε αυτήν την εκπομπή είπε τα εξής: ” αν σταματήσεις να πολεμάς απλά δεν Ζ Ε Ι Σ” κανει αναφορά για την ” ΖΕΥΞΗ των ΔΥΝΑΜΕΩΝ” με απλά δείγματα, αναρωτιέται ακαδημαικά “ποιοί μπορούν να τα επαναφέρουν όλα αυτά;”

και “Γιατί να δώσω ως πολίτης την εντολή σε έναν αποτυχυμένο επαγγελματία πολιτκό;, που έχει πουλήσει την Μακεδονία, το Αιγαίο, έχει δώσει την Χώρα για 99 χρόνια.. δηλαδή όλες αυτές οι συμβάσεις που υπογράψανε, είναι προδοσίες ΟΛΕΣ, κατά ποιών; των Ελλήνων Πολιτών…..” δηλώνει ξεκάθαρα ότι “δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ….” επισημαίνει στον παρουσιαστή το εξής: “μα δεν είχεσ ποτέ παιδεία σαν μαθητής …”,

εξηγεί τι λένε οι ίδιοι οι αποστάτες με το σύμβολο “..already ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ..” , αναφέρει ότι “Η Πρώτη Διοίκηση που πρέπει να υπάρξει είναι να διοικείς τον εαυτόν σου και να χαλιναγωγείς τα συναισθήματά σου. κι αυτό γίνεται μόνο με την ΛΟΓΙΚΗ και όλο το ΑΞΙΑΚΟ εννοείτε…” και τονίζει ότι “όταν η ΑΛΗΘΕΙΑ ανατέλει.. ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ για όλους….”

και ότι “Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ”.

Καλεσμένος στην εκπομπή του web tv ORFEAS “ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ” που παρουσιάζει ο Κύριος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, είναι για ακόμη μία φορά ο Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” στον Β’3 Νότιο τομέα Αθηνών, Κύριος Βασιλειάδης Δημήτριος.
21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.
21.2. Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.
21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.
21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.
21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.
21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.
21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.
21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.
21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.
21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).
21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.
21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.