Reading Time: 4 minutes

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΠΑΝΙΔΑ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΟΚ.ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΦΙΚΤΟ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ . ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΟ 2021 ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2022 ΔΛΔ 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ! ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ.ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ 2022 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΌΡΘΩΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ , ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ , ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ , ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ , ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 8,4 ΤΡΙΣ € , ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

 

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.

15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.

15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.

15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .

15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

 

16.0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού ώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλ

αδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.

16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.

16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.

16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

 

17.0 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

 

17.1. Ο ρόλος του Λιμενικού ώματος είναι να παράσχει ασφάλεια στην Πολιτεία στον θαλάσσιο χώρο και ειδικά σε όλες τις ακτογραμμές.

17.2. Έχει ιδιαίτερα αυξημένο ρόλο για την αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Οι ανάγκες του Λιμενικού ώματος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούνται στο θαλάσσιο χώρο μας είναι και ποσοτικές και ποιοτικές.

17.3. Είναι απαραίτητο να καλυφθεί με κάθε δυνατή τεχνολογική εξάρτηση το ώμα ώστε ο έλεγχος να γίνεται με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο.

17.4. Κάθε νησί και πολύ πυκνά σε στρατηγικά σημεία των ακτογραμμών μας πρέπει να υπάρχει βάση ταχύπλοων πλωτών μέσων ώστε να αντιμετωπίζονται όλες οι καταστάσεις τάχιστα και αποτελεσματικά.

17.5. Οι υπηρετούντες στο Λιμενικό ώμα θα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση καθώς επίσης την προσοχή της Πολιτείας για το έργο που επιτελούν με ικανοποιητική αμοιβή και ασφάλιση ώστε να υπηρετούν ανεπηρέαστοι το καθήκον τους.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.