Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣARVE

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑ 35 ΕΤΗ. Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ 670 ΧΛΜ. ΌΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 1.000ΧΛΜ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ 63 ΚΟΜΒΟΥΣ, 177 ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ 73 ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΜΗΚΟΥΣ 50ΧΛΜ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΔΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ. ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ, ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 2229 ΦΕΚ 138 31/8/1994 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡ. 9 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2229 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 1.5 ΔΙΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.1. Το Υπουργείο Οικονομικών θα αναδομηθεί σε μια υπηρεσία που θα υπηρετεί τη μέσω του φόρου ανταποδοτική διαδικασία της Πολιτείας προς τον πολίτη.

1.2. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φορολογικοί νόμοι γιατί η πολυνομία είναι η οδός της διαφθοράς, διαπλοκής, συναλλαγής όλων των κακόβουλων ενεργειών και καταδυνάστευσης του πολίτη. Ο φορολογικός νόμος του εισοδήματος που θα καθιερωθεί θα έχει τουλάχιστον 10ετή διάρκεια.

1.3. Θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι επί της ακίνητης περιουσίας ώστε ο πολίτης να είναι πραγματικά κυρίαρχος και κύριος της εστίας του και της περιουσίας του. Ο φόρος για αγορά ακίνητης περιουσίας δεν θα είναι πάνω από 3 % και όχι 11 % που επί πολλά χρόνια πληρώνουμε για απλή μεταβίβαση. Για μεταβίβαση σε συγγενή πρώτου βαθμού είναι χωρίς φόρο.

1.4. Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων Πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.

1.5. Τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50 € ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400 € όπως είναι σήμερα.

1.6. Τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του Ελλαδικού χώρου. Με τους σημερινούς παρόχους των Εθνικών Οδών θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία.

1.7. Η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από της 15.000 € ετησίως. Η μέριμνα της Πολιτείας είναι ότι ο μικρότερος μισθός θα είναι διαμορφωμένος κατά αυτό τον τρόπο ώστε το 50 % του να καλύπτει τις βιοτικές ανάγκες του εργαζόμενου.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διανείμει στον άξονα των Ελλάνιων Αξιών κρατική γη στους αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και μόνο σε αυτούς χωρίς το δικαίωμα μεταπώλησης της.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

1.12. Μέσω της φορολογικής πολιτικής θα δοθεί ανάπτυξη σε όλους τους επιμέρους παραγωγικούς κλάδους.

1.13. Η Ναυτιλία δεν θα φορολογείται με μόνη υποχρέωση να είναι η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα. Το προσωπικό και τα πληρώματα να είναι Έλληνες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι και όλες οι επισκευές των πλωτών μέσων να γίνονται στην Ελλάδα.

1.14. Στην βιομηχανία η οποία θα καλύπτει τομείς παραγωγής που είναι απαραίτητοι στην Πολιτεία και προκειμένου να γίνει η Ελλάδα αυτάρκης βιομηχανικά, τα πρώτα πέντε χρόνια καθίστανται αφορολόγητα.

1.15. Η βιοτεχνική παραγωγή προϊόντων καπνού και αλκοολούχων ποτών θα επιβαρύνεται με φόρο μόνο ίσο με την αξία του προϊόντος. Δηλαδή η τελική τιμή πώλησης του είναι 50 % η τιμή πώλησης από τον παραγωγό και το 50 % φόρος προς την πολιτεία.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ