Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο συντονισμός μας στην καθεστωτική “πραγματικότητα”

Ο συντονισμός μας στην καθεστωτική "πραγματικότητα"
Ο συντονισμός μας στην καθεστωτική “πραγματικότητα”

Είναι συγκινητική η ευήθεια μας να ακούμε τις ειδήσεις και να συντονιζόμαστε εκεί που μας θέλουν αυτοί που πήραν αυτόκλητα και διατηρούν με την ανοχή μας το δικαίωμα να αποφασίζουν για την ζωή μας. Κάθε τόσο μετράνε την συμμόρφωση μας και υπολογίζουν το επίπεδο της αποστασιοποίησης μας από την νόηση και την λογική. Έχοντας μελετήσει επί χρόνια την ψυχολογία μας και γνωρίζοντας πως με τον φόβο μπορούν να μας ελέγχουν κάθε τόσο μας συντονίζουν στην χρονογραμμή τους. Καταβάλλουν προσπάθεια να τονίζουν ανούσιους κινδύνους, την στιγμή που στρεβλώνουν την πληροφόρηση αποσιωπώντας την πραγματικότητα. Η ελπίδα, το τέλειο εργαλείο του ανθρώπινου ευνουχισμού, καλλιεργείται με τέχνη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η ελπίδα να μας επιτρέπονται δικαιώματα, αυτονόητα για ένα δημιούργημα.

Πως ξεχάσαμε και αρνηθήκαμε την φύση μας; Αξίζουμε την τιμή ανθρώπου; Τι αντικρίζουμε στον καθρέφτη που κατοπτρίζει ανθρώπινα είδωλα; Τι βλέπουμε κοιτάζοντας μέσα σε αυτόν; Αυτή την στιγμή η μεταχείριση μας είναι αυτή που εμείς επιφυλάσσουμε στα ζώα. Υποταγμένοι στον φόβο, αρνούμαστε την ευθύνη στον ίδιο τον εαυτό μας. Δεν θέλουμε να αντικρίσουμε την πραγματικότητα μη και αντιληφθούμε την ευθύνη μας. Μας βολεύει να μας βεβαιώνουν ότι έχουμε το δικαίωμα να μη γνωρίζουμε και ταυτόχρονα βολεύει εκείνους που ωφελούνται από την άγνοια μας.  Ο καθείς μας μόνος του είναι αδύναμος μπροστά σε οργανωμένη δύναμη.

Οι διαμαρτυρίες και οι διαδηλώσεις είναι ανίσχυρες να επιφέρουν αλλαγή γιατί δεν έχουν συνέχεια, δεν έχουν συνέπεια, δεν έχουν σχεδιασμό, δεν έχουν ορίζοντα ορατό. Είναι αντιδράσεις και όχι δράσεις. Μόνο η ένωση προς έναν ορατό ορίζοντα, ζωντανό και “τρισδιάστατο” έχει νόημα και δυνατότητα να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα. Η Ελλήνων συνέλευσις είναι αυτός ο ορίζοντας. Οι αξίες οι αρχές και οι τρεις πολιτειακοί νόμοι είναι το πλαίσιο που μέσα στο οποίο δομείτε η πολιτεία μέσα στην οποία ο πολίτης είναι ασφαλής.  Η ένωση των ελλήνων είναι γεγονός και κάθε άνθρωπος που έχει αισθανθεί το άδικο που βιώνει έχει καθήκον του την ένωση με τα αδέλφια του για να σταματήσει η εικονική πραγματικότητα που μας εγκλωβίζει σε ένα φαύλο κύκλο χωρίς μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΠΗΓΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ