Reading Time: 3 minutes

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΙΜΝΩΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ- ΒΟΛΒΗΣ, ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 21-01-20 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΙΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΞΑΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ , ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ , Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ