Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ



ARVE

95.000 συνταξιούχοι υποχρεώνονται να πληρώσουν πρόστιμα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για πρόστιμα που αφορούν τα αναδρομικά που έλαβαν οι συνταξιούχοι, μετά από την πολύμηνη ή ακόμα και πολύχρονη αναμονή τους για την συνταξιοδότησή τους τα οποία η ΑΑΔΕ αποφάσισε να φορολογήσει ξανά.

Παρά τις τρεις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας η ΑΑΔΕ δεν προχώρησε σε απευθείας διαγραφή των προστίμων  και τώρα καλούνται οι θιγόμενοι να χώσουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να απευθυνθούν στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια διεκδικώντας πάλι μια θετική απόφαση, που θα πιέσει την ΑΑΔΕ να την εφαρμόσει.

Και ενώ η κυβέρνηση αφήνει χιλιάδες συνταξιούχους να βγάλουν μόνοι τους το «φίδι από την τρύπα», με εγκύκλιο που δημοσίευσε εσπευσμένα  την Τετάρτη 20 Απριλίου το Υπουργείο Εργασίας, χωρίς καν να την προωθήσει έστω και τυπικά με διάταξη νόμου στην Βουλή, δίνει την δυνατότητα σε τουλάχιστον 1200 παλαιούς δημάρχους και νομάρχες να λαμβάνουν διπλή σύνταξη όπως καταγγέλλει το ΕΝΔΙΣΥ. Η Νέα Δημοκρατία με το Επιτελικό της Κράτος συνεχίζει πλέον απροκάλυπτα την πολιτική συνταγή όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων,  δηλαδή την ξεκάθαρη «αφαίμαξη» της Δημόσιας Περιουσίας ώστε να ταΐσει τους αυλοκόλακες της εν όψει επερχόμενων εκλογών.   Η Τακτική του λαδώματος και τα ρουσφέτια με χρήματα των Ελλήνων Πολιτών  είναι σε εφαρμογή και ξεκίνησε σε παλιούς Δημάρχους και Νομάρχες.

ΠΗΓΗ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ