Reading Time: 2 minutes
ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Ο Σπυρίδων Δημόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΔΙΑ … ΔΡΑΣΕΙΣ” με τον Νικόλαο Χατζόπουλο.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΠΙΣΩ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΑΦΟΤΟΥ “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ” ΑΠΟ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι  οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.