Reading Time: 2 minutes
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜ/ΝΙΑΣ "ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜ/ΝΙΑΣ “ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ” ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Ο ΜΑΝΕΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ” ΛΟΓΩ…ΑΛΗΘΕΙΑΣ “

ΣΤΙΣ 18/1/2022 ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΤΑ 87,46% ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ 90% ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ

ΠΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να
εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: