Reading Time: 3 minutes
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ” ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ .

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ 13-02-2021 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΛΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ .

ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΜΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ . (βλέπε βίντεο)

ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΧΤΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . (βλέπε βίντεο )

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ = ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΥΣ ? ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΕΙ ,ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ,ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, … ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ .

ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ . ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ.

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.