Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΕΔΩ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ:

4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ: 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΟΧΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: 8 ΟΧΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. 

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΑΝΔΡΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 
ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ, ΟΠΩΣ:

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ:
ΑΡΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ. 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. 
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ «6 ΕΞΙ», ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΕΙΝΑΙ «6 ΕΞΙ», ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 33 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ 33 = 3 + 3 = 6 ΕΞΙ. ΑΡΑ, ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ 6 ΕΞΙ.
 ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 6 6 6 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ:
ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ «6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ».
 
============