Reading Time: 3 minutes
2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 49,000 ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 49,000 ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 49,000 ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ…

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ…..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ << Α . . Ω >>

ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΑΝΤΡΟΠΩΦ!!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ << Α . . Ω >> ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΚΡΙΝ ΧΙΛΤΟΝ !

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ …. ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !

ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΟΡΟΙ !
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ << Α . . Ω >> ΣΥΣΤΕΜ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ !
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ …. ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ << Α. . .Ω >> ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ << Α . . Ω >> ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΓΙΟ !
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….
ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΖΕΡΒ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ … ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΡΩΣΣΙΑ ΟΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 150 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ….. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ .
Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 9 ΩΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ , ΠΕΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ << Α . . Ω >> !

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΡΟΠΩΦ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !!!

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ … ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ I.T.C. (ΑΙ-ΤΙ-ΣΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ,
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ Η ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ Η ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ !
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ . . ΤΟ << Α . . Ω >> ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ << Α . . Ω >> ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑ, ΤΟΝ Ω-ΜΕΓΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΕΥΕ .. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ … ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ . .. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ …..

 

Γιάννης Δάρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙ...
ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2300 ΕΤΩΝ
ΣΕ ΦΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΑΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ
Ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ούτε να είχαμε πόλεμο! Είκοσι νεκροί και 566 τραυματίες σε 503 τροχαία τον Δεκέμβριο στην Αττική
Ανακοινώθηκε: Επιστρέφει η #μουσική στην #εστίαση- Πιο αργά πάει η #απαγόρευση #κυκλοφορίας
ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ Ε.Κ.Π.Α. ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ: "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ"
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ!!!https://www.aitherikigrafi.gr/keimena
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
Φοροαπαλλαγές και ΕΝΦΙΑ δώρο από δανειστές και κυβέρνηση στα «κοράκια» με τα κόκκινα δάνεια
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ;