Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ
Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

ΟΠΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ 2 ΔΥΟ Ή 11 ΕΝΔΕΚΑ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ: 1η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ 2Η ΠΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ:

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.
  «ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ. 
ΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΕΣ». Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.
 ΑΡΑ, «Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ». 
ΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! 
«ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ». 
ΑΡΑ, Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΟΥ. 
ΑΡΑ, Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. 
ΑΡΑ, Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ 1 ΕΝΑΝ Ή ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ. Η ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΟΛΟΥΣ. 
ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ. 

ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. 

——