Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΠΕΡΙ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΠΕΡΙ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΠΕΡΙ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

…Και αυτό διότι η περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι απλά πολύ μεγάλη, αλλά και διάσπαρτη σε πολλές χώρες και σημεία του κόσμου μέσω πολυσύνθετων εταιρικών σχημάτων.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές ερευνούν ενδελεχώς και με μεγάλη προσοχή καταγγελία για τα οικονομικά του δημοσιογράφου και πολιτικού, έχοντας στη διάθεσή τους σημαντικά στοιχεία.

Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που υπήρξε θέμα με τη Δικαιοσύνη για τα περιουσιακά του. Ουδείς ξεχνά ότι στα τέλη του 2012 το όνομά του βρέθηκε στην περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ». Ο ίδιος αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάποια σχέση και μίλησε για «σκοπιμότητες πολιτικής και ηθικής σπίλωσής του» επειδή ήταν απέναντι στα μνημόνια και τους Γερμανούς.
Στη συνέχεια, εν μέσω κλαυθμών, παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν, αφελώς σκεπτόμενος, όπως έλεγε, είχε βγάλει χρήματα στην Ελβετία, σημειώνοντας πάντως πως είχε κλείσει τον επίμαχο λογαριασμό χρόνια πριν. Απόρροια αυτού ήταν η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τον Μάιο του 2014 σε βαθμό κακουργήματος για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες». Η έρευνα είχε καταδείξει τότε ότι ποσά ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα.
Τελικά διώχθηκε σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σχεδόν αβρόχοις ποσίν κατάφερε να ξεπεράσει και τον θόρυβο από δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν το 2016 στην υπόθεση με τα Εγγραφα του Παναμά ως κάτοχο offshore εταιρειών – ουδέποτε επιβεβαιώθηκε κάτι τέτοιο, καίτοι όλες αυτές οι ιστορίες τού κόστισαν στο ίματζ του αντιμνημονιακού λαϊκού ήρωα και του προστάτη των συμφερόντων των απλών ανθρώπων που πλάσαρε επί δεκαετίες.
σύμφωνα με καταγγελία που βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών αρχών, η περιουσία του περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 12 ακίνητα σε Ελλάδα, Γαλλία και Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Μονακό το όνομά του φέρεται να συνδέεται με τρία ή τέσσερα ακίνητα.
Το αμερικάνικο όνειρο
Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει με τα χρόνια μια ιδιαίτερη σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οχι με άλλα μέρη της αμερικανικής ηπείρου. Με τις ΗΠΑ ειδικά και μάλιστα τόσο με την Ανατολική Ακτή όσο και με τη… Νεβάδα.
Εκτός από τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γιώργος Τράγκας είχε πάντα το ενδιαφέρον του και στην Ελλάδα,
Κηφισιά, Μύκονος, Ακρόπολη
ΠΑΡΙΣΙ: Σπίτι-έργο τέχνης κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου
Η προσήλωσή του στην εκκλησία πάντως δεν αμφισβητήθηκε ποτέ
Τα πορτρέτα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που κρέμονταν στους τοίχους των γραφείων του κόμματος, είναι ενδεικτικά και των ιδεολογικών αναφορών του.
Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Η ΜΑΣΩΝΟΣ Η;

Ταγκουλης Γεωργιος

σ.σ. ΤΟ 1995-96 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΕΚΔΟΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΡΑΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ 10, ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ: “ΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;;”
Α.Χ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ???
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ