Reading Time: 4 minutes

ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Ο ΟΡΟΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΗΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟ Ο ΟΡΟΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΗΔΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΥΨΗΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ”. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΕΤΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΥΘΙΞΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.